Goed communiceren

Goed gecommuniceerd en pakket op tijd geleverd.

Mooie werklaarzen

Onlangs goede werklaarzen besteld. Redelijk snel geleverd en bestelling compleet. Zou er weer bestellen in toekomst

Professioneel en klantvriendelijk

Iedere bestelling wordt correct afgehandeld, snel verzonden en aan een goede prijs. Ook als er een probleem is met een product staat de klantendienst snel ter beschikking om de nodige oplossing te bieden. Prima zo.

Mooie producten

mooie prijzen maar lange levertijd

ik kreeg een paar schoenen aan in 2 verschillende maten

ik kreeg een paar schoenen aan in 2 verschillende maten

Schoenen waren al gedragen

De doos was al beschadigd bij aankomst. Na openen vielen de "kreuken" al op bij de linker schoen. De linkerschoen was duidelijk van een pas paar wat al door anderen gedragen was. De schoen op zich is bij de enkel te wijd voor mij dus terug gestuurd. Kom ik tot mijn verbazing erachter dat ze als voorwaarde stellen dat je de doos in een doos verpakt, terwijl ze zelf het in een plastic zak versturen. Nota bene moet je ook nog eens dubbel verzendkosten betalen als je retour wilt sturen, dus nu maar afwachten of mijn geld nog terug krijg

Levering is lang

Geen prijs verschil tov anderen

Goede transactie

Ik ben zeer tevreden, met wat ik heb gekocht, bij Planet Group B.V.

Zeer slechte service, informatie en voorwaarden

Bestellingen blijken achteraf helemaal niet op voorraad. Hoewel bekend is dat het maanden kan duren krijg je dit pas te horen na vaker navragen. Producten in bestelling worden wel afgevinkt op pakbon maar ontbreken, afhandeling komt neer op: 'jammer voor je..." Kapot product ontvangen, terugsturen op eigen kosten, daarna beoordelen we wat en of we er wat aan doen. Alle producten zijn elders te krijgen. Gelukkig, want mijn laatste bestelling hier was de druppel.

Ok

Ok

Zeer snelle levering

Alleen onduidelijk stond op de mail dat ze 10 april leverbaar zouden zijn En kreeg ze 2 april thuis

Bestellingen zijn eenvoudig te doen en worden snel geleverd indien op voorraad.

Zeer slecht

Afgaande op alle positieve reactie daar een overal en kniestukken besteld Levering tussen 3 en 5 werkdagen. Bij bevestiging gelijk bericht dat niet alles op voorraad was en dat het uiteindelijk 20 maart geleverd zou worden. Daarna bleef het angst vallen stil. Na mijn mail werd er gezegd dat het 20 maart verzonden zou worden en wederom erg stil van de bezorgdienst. Na weer een mail gestuurd te hebben kreeg ik een heel ander antwoord dat de kniestukken pas begin April geleverd werden. Nu sturen ze de overal pas 22 maart op dus hoop ik hem 5 maart te ontvangen. Kortom ze.liegen alles aan elkaar.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goeie,snelle service

Netjes verpakt,snelle levering.

Sneller levering Uitstekend product

Je krijgt op tijd wat je besteld

Schoen eerst niet leverbaar maar binnen 3 dagen toch in huis.

Zeer fijne Timberland schoenen.

Zeer fijne Timberland schoenen door juiste maattabel. Verlate levering waarover goed gecommuniceerd is.

Hesje voldoet niet aan de verwachtingen

Bestelling OCE-000000699018 Ocean High visibility vest . Ik heb die ontvangen op 22/02/2024, nu een week later moet ik vaststellen dat de reflecterende banden afschilferen en uitscheuren . Is het mogelijk om dit hesje te retourneren

Vlotte communicatie, levering heeft tijd nodig

T-shirts besteld die niet direct te leveren waren, ook de gewenste kleur was niet leverbaar. Er werd wel vlot erover gecommuniceerd en gereageerd.

Outstanding customer service

I ordered working boots which I couldn’t find in any other online store at this price, unfortunately when they arrived my employer gifted me new one so I did not need them anymore. I asked for refund and the customer service helped me with whole process quickly without any issues. Received money back within 1 week of sending them back. Absolutely recommend.

Snel geleverd.

De bestelling was binnen een week in huis en ik werd goed geïnformeerd waar en wanneer mijn bestelling was en werd geleverd.

Goede service.

Goede service en meedenkend.

Lijkt me mooie en degelijke werkbroek

Zit lekker en beweegt mee door strechs die er in is verwerkt. Alleen jammer dat geen zak in zit waar je mobiel in kan , op je benen aan de zijkant.

Goed geregeld

Had een verkeerd type werkschoen besteld , kon snel omruilen en geen gedoe

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp