Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, product zoals omschreven.

snel opgestuurd

snel geleverd

Snelle service en nette afhandeling

Prima, maar niet bijzonder

De website is duidelijk genoeg. Feedback na de bestelling is prima in orde. Totale afhandeling aan de trage kant.

Alles verliep goed en de bestelling was sneller geleverd als verwacht. Zeer tevreden.

Na tefonisch contact alles geregeld zoals afgesproken.

Terug gebeld zoals afgesproken na contact met leverancier. Daarna weer contact hoe de levering zou plaats vinden. Goed geregeld.

Top product en service

Mooi product en goede service. Aanrader!!!

Goede kwalitatief. Betaalbaar.snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Goed product, redelijk snelle levering

Gewoon goed!

Gewoon goed, omdat er geleverd werd wat ik bestelde. En ik had mijn schoenen snel in huis. Ik ben een tevreden klant.

geen reactie op mijn mail ivm verkeerde maat

Heb jullie een mail gestuurd ivm omruilen schoenen. Daar heb ik geen antwoord op gehad.

keurig te woord gestaan en snelle service

Goeie en betrouwbare sirvice

Ook na een foutje door mij zelf werd ik goed geholpen en zijn mijn werkschoenen weer zonder problemen opnieuw verstuurd

Super snel geleverd

Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit

Broek en schoenen besteld. Snel geleverd.

Goede en snelle levering

De site werkt goed en was duidelijk,het bestellen ging ook heel makkelijk.

lange wachttijd

lange wachttijd.... en dan de samenwerking met DPD :( ze hebben de werkbroek gewoon door de sleuf van de brievenbus gepropt.heel mijn ander brieven die er in staken verkreukelt echt triestige firma, maar met DPD hebben we eigenlijk altijd miserie...

Vriendelijke mensen. Snelle levering

Heb gebeld en werd erg vriendelijk geholpen. Besteld via de website. De schoenen werden snel geleverd. Later per mail nog een vraag gesteld en ook deze werd snel beantwoord.

Ruime keuze van artikelen. Netjes bezorgd.

Tevreden Mooie schoenen

Spullen heel snel geleverd en netjes verpakt

Ik omschrijf dit omdat het contact tussen mij en Planet Group goed was, de levering duurde even maar dat was niet te wijten aan Planet Group. Bij telefonisch contact altijd een persoon aan de lijn, super, dus geen robot of een door verwijzing.

Eindelijk iemand die werklaarzen in kleine maten heeft.

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp