Snelle levering,netjes verpakt

Snel,duidelijke informatie,snelle levering

Vriendelijk en klantgericht.

Om papieren factuur verzocht. Niet gekregen. Gebeld. Meteen in orde gemaakt. Goede service zonder mokken.!

Fijne service en duidelijke communicatie

Jammer dat de items niet helemaal de juiste maat hadden maar de communicatie en service is goed

goed om er nog te bestellen

Een keer doorgegeven was dat de regenvesten na lang wachten erop nog niet ontvangen waren op ons adres. hebben we in één week tijd de vervangingen thuis geleverd gekregen.

In de winkel ging het perfect.

Mijn ervaring met het bestellen op internet werd na bestellen ineens aanzienlijk hoger. Jammer !

heel tevreden

zowel de levering als de kwaliteit is zeer goed.

redelijk

geachte m het artikel dat is besteld was niet leverbaar meer,op korte termijn heb een goedkoper artikel gekozen,afspraak was om het verschil te verrekenen. tot nu toe is dat nog niet gebeurd. gr siebe

Goede klantenservice , alleen website is reette traag..daar nog verbeterpunt!!

Goede service/aftersale alleen de website is, niet normaal traag

Te lang moeten wachten

Werk- / veiligheidsschoenen bestellen is meestal omdat je ze dringend nodig hebt voor je werk. Daarom is een leveringstermijn van 2 weken voor mij te lang. Na bestelling geen communicatie ontvangen met bijvoorbeeld meer info over langere leveringstermijn. Na 10 dagen zelf mail moeten sturen met de vraag, wel al dag nadien beantwoord. Ondertussen elders een ander paar besteld met levering in 48u. Tip: misschien transparanter zijn i.v.m. beschikbare voorraden en leveringstermijn alvorens men iets besteld bij jullie.

Ongelofelijk snel

Ik had mij bestelling na 1 dag al binnen

Altijd goede service

Al jaren klant bij Planet Group en altijd een goede en snelle service, zelfs nu in deze corona tijd is de levering super goed. Breed assortiment van merken voor werkbroeken of werkschoenen, echt top!!

Super snelle levering

En netjes verpakt

Prima.

Ondanks dat ik twee weken moest wachten ivm het feit dat ze even niet leverbaar waren ben ik er erg tevreden over. Mooie werkschoenen zonder het lompe wat je vaak ziet. Het leukste vind ik nog de draaiknop ipv veters! Al met al het wachten waard.

Goede service/levering

Goede service en correcte levering ook de communicatie was goed!

Hele goede levering

Een paar werkbroeken besteld op de hele duidelijke website en twee dagen later al in huis..hoe goed kan het zijn!

Totaal mislukt!

Pakket moest in De Bilt bezorgd worden op 3732HP 45 en heeft dit nooit bereikt. Ik kan het ophalen in Zeist, maar dat is en andere gemeente met snelweg A28 ertussen. Ik ben niet de loopjongen van een pakketbezorger, dus wacht ik dat het vanuit De Bilt wordt bezorgd. Liefst met PostNL

Alles geleverd zonder problemen

De levertijd werd jammer genoeg niet gehaald, maar geleverde producten zijn correct geleverd en van goede kwaliteit.

Goed en ruim op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen en binnen de tijd geleverd

Op zoek naar werkschoenen, maat 35, damesmodel, ben ik goed geadviseerd door de medewerker aan de telefoon. Volgende dag de bestelling al in huis! Top!

zeer snelle service

klantvriendelijke klantenservice die direct actie onderneemt

Perfect, en snelle verwerking…

Nette afhandeling…

Kut

Heb mn pakket nog ni gehad, 5 werkdagen verder al

Kon beter

Levering is gebeurd in een totaal andere straat dan opgegeven adres. Geen antwoord krijgen op mijn mails.

Goed hersteld

Ik heb besteld en kreeg een bevestiging dat ik besteld had. Alleen daarna heb ik niks meer gehoord. Niet over of het pakje verstuurd is, niks gehoord van een bezoegservice. Ik werd na het sturen van een mail snel terug gemaild en hebben ze spoed op mijn bestelling gedaan en na een dag lagen ze bij mij thuis

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp