Dienstverlenend

Ik heb oktober 2020 een licentie voor Microsoft Office 2019 Pro Plus gekocht echter het ging mis met activeren doordat ik een stap in het installatieproces had overgeslagen. Na een maand kreeg ik de melding dat de licentie zou komen te vervallen en geen gebruik meer zou kunnen maken van het Officepakket (Word, Excel en Powerpoint). Ik stuurde in de middag een bericht naar de Helpdesk en 2 uur later, in de avonduren werd ik gebeld door een meneer van de Helpdesk die mij heel vriendelijk en geduldig hielp om het Officepakket alsnog te installeren. Ik was erg blij met de geboden service. Klantvriendelijk en zeer dienstverlenend.

Super, perfecte ondersteuning

Bij een nieuwe PC wordt outlook tegenwoordig niet meer meegeleverd. Deze met behulp van de helpdesk snel en goed kunnen installeren.

Uitstekende helpdesk met sublime klantenservice

Na het schoonmaken en sneller maken van mijn computer had ik nog een paar vragen, ik werd direct teruggebeld na het sturen van een mail en vriendelijk te woord gestaan. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Prijs kwaliteit is een dikke 12

Waar je in de winkel vastzit aan een abonnement heb je nu voor weinig een goed lopend office pakket. Het installeren liep (mijn schuld) niet helemaal goed. Werd meteen teruggebeld en vervolgens was het snel opgelost. Door deze aardige heer werd ook meteen maar outlook geïnstalleerd. Echt een top producet en service!

Uitstekende ervaring

Ik ben zeer tevreden i.v.m. mijn aankoop "Windows 10 op USB". Had eerst een paar kleine vragen i.v.m. de installatie e.d., maar die werden steeds vlug en correct opgelost. Zelfs op een feestdag werd een vraag van mezelf beantwoord. Top service ! Een aanrader !! J-P D uit België

Spannend of het zou lukken!

Als een a-technicus vond ik jet spannend. Het was wel zeer teleurstellend te vernemen, dat het probleem werd veroorzaakt door een update van Windows zelf! Eigenlijk is het erg/schandalig dat ik dus kosten moet maken door een fout van MS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar uiteindelijk is het uw medewerker gelukt.

Ik ben heel goed en geduldig geholpen

Martin heeft mij stap voor stap geholpen tot het probleem was opgelost.

Werd direct goed geholpen met een probleem waar ik zelf niet uit kwam.

Werd direct goed geholpen met een probleem waar ik zelf niet uit kwam.

USB snel ontvangen. Ik begreep niet hoe ik windows 10 moest installeren op mijn windows7 laptop. Na contact afspraak gemaakt en gratis telefonische hulp gehad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ben absoluut niet tevreden over dit bedrijf. Kreeg wel redelijk snel produkt toegestuurd (windows 10), maar kreeg geen antwoord op mail waarin ik aangaf dat ik dit terug wilde sturen, omdat ik toch geen gebruik wilde maken van dit product, aangezien de laptop waarop dit wilde zetten niet goed meer was.

Antwoord geven op mail

Pluspunten

Probleem direct opgelost

Betere telefonische bereikbaarheid. Die computerfiguur snapt er niet veel van.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Usb vlot geleverd

Afspraak nakomen (terug bellen ) usb met windows 10 zou weer teruggestuurd worden maar nu nog steeds niets ontvangen , slecht bereikbaar

Klipper 7

8802NK Franeker

0900 33 0000 3

Over Windows Helpdesk

De Windows Helpdesk is sinds 2007 actief in het verlenen van telefonische hulp met computerproblemen. U kunt tijdens onze ruime openingstijden gebruikmaken van onze expertise. Veilig en betrouwbaar. De technische vaardigheid en ervaring voor het oplossen van al uw vragen en computerproblemen is binnen bereik. Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon op te pakken en de Windows Helpdesk te bellen. Meer informatie vindt op onze site.