Goede service, spijtig dat er een visakaart nodig is om van de voordelen ten volle te genieten

Top bedrijf

Zeer snelle verzending Bij vragen zijn ze telefonisch zeer vriendelijk

Croquettes Royal Canin

J’ai commandé des croquettes VETERINARY Gastro Intestinal Fibres Response Mais j’ai reçu des EXPERT Gastro Intestinal Fibre Response

livraison conforme à ma commande

PREMIERE COMMANDE SUR VOTRE SITE LIVRAISON CONFORME ET RAPIDE

Snelle bezorging

De hond is weer blij de prijs was goedkoper als bij een ander dus top . En was een snelle bezorging ik ben tevreden

goede service en goede prijs!

Voer was erg in de aanbieding, dus vandaar geprobeerd. Keurig op tijd verzonden en op de hoogte gehouden

Zeer positief

Mooie overzichtelijke site, bestellen en betalen is eenvoudig. Correcte en snelle levering

Snel geleverd en goedkoopste

Betrouwbaar

De producten zijn steeds tijdig geleverd en dat is fijn. Groetjes Marc

Snel en goedkoop

Mijn eerste bestelling bij Pharmapets was een succes. Snelle levering (de dag nadien) en de goedkoopste. Ook hebben ze een ruim aanbod

Correcte en vlugge levering

Top afspraak en levering!

Goed geregeld.

Een goede prijs voor het hondenvoer. En geleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden

Een beetje teleurgesteld

Normaal heb ik altijd prima zakken met eten. Nu is er een zak stuk, waardoor de korrels gedeeltelijk los in de doos lagen en het is een zak van 10 kg, die ik niet goed kan afsluiten.

Top livraison rapide

Top livraison rapide

Pakket niet ontvangen

Reeds tweemaal contact opgenomen,met de verkoper,PostNL zegt geleverd,blijkbaar moet Post NL eerst onderzoeken.voeding hond van 63euro kwijt.

Geweldig goed

Voor herhaling vatbaar...

Prima artikel en snel geleverd

Onze Jack Russel is weer heel blij met zijn piepende speelgoed slang!

als fokker

goed voorstel in verband met prijs/kwaliteit

Levering helaas wat vertraagd a.g.v. niet beschikbaar zijn, maar hierover netjes op de hoogte gehouden. Hondenrek past perfect.

Goeie prijs en snel geleverd.

Mijn eerste bestelling is perfect verlopen. Indien ik nog supplementen of hondenbrokken nodig heb, ga ik zeker jullie site bezoeken.

Vlugge respons

Snelle bediening dankzij Fleur!

Goed product en mooie prijs

Snel geleverd 100% tevreden.

Snel en kwalitatief

Handige site, snelle orderverwerking en levering. Hier afgerekend voor de eerste keer hondenvoer. Ik zal de site nu vaker bezoeken, er zijn goede aanbiedingen.

Goede website Vandaag besteld, morgen in huis

Zeer goed, wat een service

Zeer vriendelijke medewerkers, op tijd geleverd. Goedkoper dan bij de veearts. Dit was onze 2de bestelling en zolang Tygo leeft blijven we bij u bestellen. Nu nog hopen dat Tygo vrijdag een positieve uitslag krijgt. Hopelijk geen kanker. Wij danken u . Groetjes greet en tygo

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze