Super snel

Alles ging vlot en snelle levering

Uitstekende service

Bestelling vlug ontvangen. Niks op aan te merken.

Parfait pour les produits. Par contre nul pour le transport

J'avais précisé en cas d'absence déposer devant ma porte au 2ème étage. J'ai retrouvé le colis en bas sous ma boîte aux lettres. Vu le poids j'étais incapable de le monter. J'ai dû faire appel à une personne alors que mon immeuble comprend 12 appartements avec des personnes de mon âge. Si je commande c'est parce je ne sais plus porter de gros colis.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Livraison rapide à chaque fois

Les croquettes sont très appréciées par mon chien et il a retrouvé sa ligne

geweldig

ik vind de voeding perfect voor mijn dieren en helpt ze gezond te houden

livraison rapide, dommage que l'article habituel était épuisé

Saucisse Sanimed DR Hypoallergenic j'ai apprécié le contact avec votre vétérinaire suite au conseil demandé. Par contre lors de la livraison, mon paquet était très endommagé et recollé, la boite de friandises était ultra scotchée, j'ai reçu 2 colis, un grand et un mini ou il n'y avait que une saucisse. Le livreur ayant mis le petit sur le grand pour camoufler les dégâts, je ne l'ai pas remarqué de suite. La nourriture était intact (saucisses et sac de croquettes) la boite de friandises avait 50 gr en moins. Dommage. J'ai signifié a la société de livraison dans le sondage envoyé mais pas de retour

Super tevreden!! Dag na bestelling al geleverd. Mijn katten danken pharmapets

Meilleure digestion

Notre chat Zéphyr n’a plus vomi depuis le moment où nous lui avons donné ses nouvelles croquettes qu’il aime beaucoup ! Il vomissait tous les jours! Grosse amélioration !!!

Très bien

Livraison rapide et bon produits

Ik ben zeer te vrede snelle levering.

Mijn hondje heeft het eten graag.

Binnen 48 uur is de honden voeding geleverd.

Duidelijk en snel

Helemaal top! :)

Ik was op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor mijn katten en vond hier de meest snoezige kattenslaapzak. Goed geprijsd, supersnel geleverd en top kwaliteit! Ik ben zeer tevreden over Pharmapets en beveel shoppen bij Pharmapets zeker aan!

Commande vite reçue

Ma commande chez Pharmapets est arrivée assez vite, en parfait état.

Perfecte opvolging en levering.

zeer goede klantenservice

mijn pakket werd dezelfde dag nog verstuurd. helaas was er een probleem bij postnl en is mijn pakket nooit aangekomen, ik liet dit aan pharmapet weten en zij hebben mij gelukkig de bestelling opnieuw verstuurd, ook dezelfde dag als dat we hadden afgesproken. dus ondanks de fout van postnl ben ik zo tevreden over de service, echt een aanrader! Nu kan mijn hond terug genieten van haar dieet voeding. bedankt.

Kwaliteit en snelle levering

Goede prijsverhouding en zeer snelle levering

snel geleverd

het is een stuk voordeliger dan bij de dierenarts.

Netjes optijd geleverd

Het product was bij hun het goedkoopste en de levering was netjes ingepakt en optijd geleverd

Erg tevreden. Vooral de mooie prijzen!

Tevreden over de bezorging. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail. Pharmapets zit een stuk lager in de prijs dan andere aanbieders. Erg prettig in deze dure tijd...

Voor herhaling vatbaar

Alles prima geregeld. Van bestellen tm levering. Enig aandachtspunt is de tijd tussen bestelling en het klaar hebben voor bezorging. Verder prima

Zeer snel verzonden redelijke prijs

Zeer tevreden alles top!

Goede prijs

Goede prijs, goed product en snelle bezorging

Kwaliteit en goedkoop

Prima service en snelle levering

Ik koop grote mix potten churu een pasta voor de poesjes bij ze Super goede mix

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze