op Pharmapets kan je rekenen.... Perfecte service...

Eens besteld... zorgeloos verder..

Prima verzorgd.

Bestelling goed en op tijd aangekomen. Vond het alleen moeilijk om een periode te kiezen voor het abonnement omdat ik deze niet goed kon inschatten.

Impeccable ! Moins cher ( compétitif) , système de livraison modulable, service top ( précis)!

Bonjour J'adore ( et pourtant je ne suis pas fan, du tout, des automatismes de livraison ) Il y a moyen de moduler cette dernière jusqu'à la dernière minute!! C'est génial!! Et le prix est vraiment extra ( competitif)..on a comparé! Les 5% de réduction y contribuent! De plus, le livreur est à temps et toujours très sympathique , ce qui est un beau " plus "!! Si absente, postnl, le livreur suit exactement les consignes . Bravo!!!

Tevreden

Goede service. Tevreden klant.

Product niet geleverd

Product tegen coccidiose niet geleverd. Wel 9,5 euro transportkosten betaald!

Goed en volgens afspraak.

Abonnement op voer genomen. Aflevering volgens afspraak en netjes op tijd.

Altijd prima

Heb nog voorraad maar vast nieuwe zak besteld. Kan nu vooruit tot juni '25

Beantwoord aan noden van de hond

Positief

Verwarrend

Ik heb abonnement op de zak met 15 kg. Dan heb ik in eens 12 kg zak gekregen. Dit is toch vergissing? Ik denk volgende bestelling terug van 15 kg te krijgen. Ik dank U

Heerlijke brokken voor de hond en gunstig geprijsd

Geen nadere toelichting nodig

Alles super goed inorde

Alles goed inorde en snelle levering

Werking via abonnement gaat perfect!

Leuke ervaring met het abonnement. Gemakkelijk en ook de aanpassing ervan loopt vlot.

Goede service.

Ik had een aantal maanden geleden een zak voer voor de katten besteld, omdat het bij parmapets op dat moment goedkoper was dan waar ik toen mijn voer bestelde. Je kunt bij pharmapets een vervolg zending aanvragen en dat heb ik toen ook gedaan. De eerste zak voer kwam om de 4 weken, maar dat was net kantje boord. Heb toen met de klantenservice gebeld en gevraagd om de vervol zending een week eerder te zetten. Dit werkt nu prima. Ik krijg een week van te voren een mailtje en de week erna wordt het netjes bezorgd. En het betalen gaat via een incasso. Ben super tevreden tot nu toe over pharmapets.

Aucune

Rien à redire

Prima product

Dit product is niet in winkels verkrijgbaar. Aflevering op afgesproken tijd, heel fijn.

Bon service

Bon service. Par contre vos abonnements... Il faut vraiment rassurer le client. Par ex ma petite bouledogue prend du ralyal canin gastro moderate calorie . Mais si je fais un abonnement. Et que ces croquettes ne conviennent plus on fait quoi ? Je suis coincée avec l abonnement ? Votre explication toute faite sur le site n est pas claire et rassurante. Autrement pour le reste rien à dire. C est parfait

Goed verzorgd !

Producten allemaal op.tijd geleverd

Heel tevreden

Ik kocht al meerdere keren voeding voor onze hond, het is altijd vlot geleverd. Van bestelling tot en met levering hebben wij nog nooit problemen ondervonden.

Prima spullen

Altijd op voorraad

Geweldig!!

Ik heb een abonnement en dat werkt fantastisch. Weet ruim van te voren wanneer het voer wordt verzonden. En de prijs is inclusief verzendkosten en is goed betaalbaar.

Très bon service

Très bon service

Mijn hond meisje danst om 16.00 uur.

Ze krijgt dan haar blikje stoofpotje Hills. We hebben een abonnement dus het blikje is er altijd. Heel blij mee.

Toch goedkoper dan elders!

Soms kan je geen abonnement nemen omdat 1 van 2 honden recent gestorven is. Overblijvende is ook al 13 en begint ouderdom al te voelen. Na overlijden niet op tijd aan denkt om af te zeggen

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze