Matig
Ik ben een vrouw met mijn meisjesnaam Swartz ( mijn eigen naam!) en mijn Franse voornaam Henriëtte.
Een glazen box bij Linda online besteld met mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID en App ING. Ik heb 120 reviews op Trustpilot. Al een matige beoordeling gegeven op Trustpilot, maar ik wil het graag nog eens beoordelen.
Matig door:
Geen orderbevestiging ontvangen.
Geen leuk persoonlijk bedank kaartje bij de bestelling, was heel onpersoonlijk.
Het derde punt weet ik niet meer, zou ik op mijn Trustpilot moeten kijken.
Maar in ieder geval kom ik niet meer terug en heb ik de webshop uit mijn bladwijzer verwijderd, van de 60 webshops.
Liefs, Mw Henriëtte W.C Swartz B.Ed
( Henriëtte Wilhelmina Cornelia Swartz)
Een geboren en getogen Rotterdamse met Indische roots( 17-10-1959)
Bachelor of Education, 14 jaar lerares basisschool bovenbouw katholiek onderwijs, afgestudeerd met tekenen en aardrijkskunde Hogeschool Pabo Thomas More Rotterdam, 12 juni 1981.
Inval juf Rotterdam ( RVKO) 1981-1983 en lerares, Remedial Teacher St. Jeanne d’Arcschool van groep 6,7 en 8 in ‘t Harde,van 1986-1998 ( Dalton- Katholiek Onderwijs)
Eigen bureau gehad in interieuradvies & tuinontwerp.
Hogeschool Hotelmanagement ( NTI en Stenden) Hotel Pauwenhof Maastricht.
Studente Kunstgeschiedenis UvA.
H.W.C Swartz staat op mijn collegekaart.
Geen fan van tv ( herhalingen, vechtfilms, geen fan van sport( ook geen dames voetbal, ook al ben ik een vrouw!) en al helemaal geen reclame!
En ik heb geen gmail en ik ben ook geen militair en ik heb ook geen kinderen!
Verstuurd vanaf mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID en mijn MacBook Pro Safari Apple ID( iCloudMail)
Ik ben een vrouw met mijn eigen naam Swartz en mijn Franse voornaam Henriëtte, ik heb een Bachelor graad( onderwijs) anders werd ik niet toegelaten op de UvA.