Heel snel bezorgd en goed verpakt

De bestelling werd snel bezorgd en de kaarten zaten goed verpakt dus waren niet beschadigd. Ook de papierkwaliteit is erg mooi! Zeer tevreden.

Snelle levering en inpakservice

Super snelle service

En goede foto’s op de website. Exact gekregen wat ik verwachtte.

Perfect!

Goede opvolging! En keurige snelle levering!

Netjes en snel

Snelle levering, bestel nog meer haken want moest even kijken welke paste. Thxs

Snelle levering, netjes verpakt, prima

Overtreft de verwachting

Na de kerstdagen bedacht ik mij eigenlijk geen versiering te hebben voor oudejaarsavond. Naast vele leuke items kwam ik een happy new year slinger tegen die het moest worden. Ondanks de waarschuwing met betrekking tot verzenden rondom de feestdagen, heb ik de slinger ruim op tijd in huis. Ik ben er hartstikke blij mee en ga er nu extra feestelijk het nieuwe jaar mee in. Dank voor de goede service!

Leuke, lieve, unieke kaarten

Prima geregeld. Zelfs in drukke decembermaand goede levering en op tijd.

Snelle levering en snel contact via mail

Zelf nadat we aangaven niet tevreden waren over het bestelde product , kregen we vriendelijk mails en ook een goede hulp met terug sturen enz

Correct en snel

Snelle levering en mooi product, prijs ok

Mooie overzichtelijke website, met een ruime keuze, voor elk wat wils

Prima service.

Snelle levering en goede communicatie...

Mooie producten

Snelle levering en leuke artikelen. Ook bezorging via de brievenbus.

Snelle levering en producten zoals omschreven

De Unique wandplank en brick mal besteld. Echt heel erg blij mee! Op de site staat dat elk exemplaar uniek is, en dat is ook echt zo! Daar moet je van houden dus goed om over na te denken. Ik hou ervan! Binnen 2 dagen binnen zoals voorspelt op de site en via track en trace. Het pakket is goed ingepakt en met duidelijk tape dat het breekbaar is, ook fijn voor de bezorger om te weten!

Snel netjes geleverd

Nette snelle afhandeling Ook zeer netjes verpakt

👍

👍

Snelle en correcte levering, leuke producten!

Leuke woondecoratie

Variërende webshop, snelle levering, blij met mijn aankoop!

Snel, goed verpakt, duidelijke communicatie en super geprijsd!

Snelle levering. Keurig verpakt.

Gisteren mijn bestelling ontvangen. Netjes en goed verpakt. Waxinelicht zag er net zo uit als op de foto. Ben er heel blij mee.

Fijn online te bestellen

We konden eenvoudig bestellen en de levering werd al aangegeven, dus handig

Omslachtig

Goedemorgen. Ik heb een besteld artikel retour gestuurd omdat het live toch tegenviel, wat kan gebeuren. Helaas kwam ik erachter bij het retour zenden dat je 1. je retoursformulier zelf moet uitprinten 2 je dus een email moet sturen bij een retourzending 3 dat je dus minimaal bijna 7 euro kwijt bent voor een retourzending Ik vindt het zeer jammer en best omslachtig dat dit op deze manier is geregeld. Het artikel is bijna al betaald bij de retourzending. Achteraf kreeg ik via de mail na bovenstaande te hebben gemeld, dat er een goedkopere manier is om te retourneren. Helaas was mijn artikel al retour gestuurd in de originele verpakking zoals meestal wordt verwacht van een bedrijf. Helaas kreeg ik via Klarna (die de rekening moet innen bij achteraf betalen), ook nog een mail of ik nog even de retourkosten van ongeveer 7 euro wilde afrekenen. Je kunt je voorstellen dat ik direct heb gebeld naar By Zenz en de dame die opnam (Yvonne) zou dit meteen gaan corrigeren. Maar helaas heb ik nog geen mail gehad dat het nu wel goed is. Jammer van mijn eerste ervaring met deze winkel en de online bestelling. Je kunt je voorstellen dat deze ervaring dus niet heel erg positief is Met vriendelijke groet, Jolanda Carli van Dongen Frisostraat 47 4765BS Zevenbergschen hoek 1 x kussenhoes 26,95,-

Prima service, leuke producten.

Ik blijf regelmatig op jullie site kijken of er nog nieuwe, leuke producten zijn bijgekomen.

Dorpsstraat 588

1723HJ Noord-scharwoude