Filtre

Goed product en snelle levering

Wilde ivm muisarm en last van rug en nek overstappen naar een StaZitburo. Telefonisch contact was efficiënt, levering vlot. Ergo-Pro is een mooi en stevig frame. Ben al na een dag dik tevreden.

Levering is traag

Duurde een paar dagen dat ik de bevestiging had een levering duurde 2 weken, door kwam mede door dat ik de eerste zelf niet kon

Uitstekend!

Prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

netjes afgehandeld, snelle levering.

Pluspunten

After sales

Pluspunten

Goede informatie, Perfecte service en vriendelijke en nette installatie van de producten.

Pluspunten

Deskundig, kwaliteit, enthousiast.

Kan er echt geen een bedenken.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Meedenken. Aanpakken ter plaatse ook voor andere werkzaamheden. Prijs kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

Goede producten, geweldige service en altijd bereikbaar. Ook wordt er meegedacht en vrijblijvend advies uitgebracht.

Pluspunten

Degelijke kwaliteit voor scherpe prijs. Aangeschaft omdat mijn partner en ik regelmatig thuiswerken. Ik sta zelf meer dan helft van de tijd en wissel regelmatig staan en zitten af. Geheugenstanden zijn ideaal. Instellingen blijven bewaard voor zowel mijn partner als mijzelf. Motoren werken soepel en zijn stil. Eenvoudige montage en prima service.

167A Bergweg

Zeist 3707AC