Meerdere keren contact gehad, altijd goed geholpen en geadviseerd. Pas de bureaus opgezet, ze zien er degelijk en solide uit. Goede kwaliteit zo te zien/voelen, maar dat zal tijdens het gebruik moeten blijken.
Company Name | nvt |
extra betaald voor snelle levering, alles volgens planning. Bij aflevering bleek er een lichte beschadiging in het blad, meteen contact opgenomen en binnen 2 dagen was t blad vervangen door een nieuw exemplaar.
Vriendelijk en correct
Company Name | Dutch Creek Bags |
Bij klantvragen wordt er op een prettige manier meegedacht voor een passende oplossing. Solide elektrisch onderstel tbv bureau met een eenvoudig in te stellen bediening. Stevig bureaublad en een snelle levering.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe bureau (elektrisch verstelbaar) en stoel. Met mijn rug- en nekklachten is het voor mij enorm van belang om goed te zitten, ondersteund op alle manieren. Ik heb daarvoor gekozen voor een staan/zit bureau (ook prachtig om te zien) en een 4d stoel waarbij alle mogelijkheden aanwezig zijn om deze stoel te verstellen zoals nodig. Michael heeft mij hierbij fantastisch geadviseerd en geholpen om mijn werkplek in huis binnen 1 week te regelen. Top Customer Service dus! Nog bedankt Michael!!!
Ik heb een gerefurbished bureaustoel aangeschaft. Ik had wat problemen met het instellen van de stoel maar na contact met Michael ben ik er toch uitgekomen en doet de stoel precies wat hij moet doen. De service is fantastisch en de communicatie is duidelijk, vakkundig en professioneel.
Voordat ik contact opnam met staanofzitten had ik al meerdere bedrijven gebeld over de prijs en om enkele vragen over het product te beantwoorden. Ik had geen ervaring met Zit/Sta bureaus en wilde een weloverwogen keuze maken aangezien er grote verschillen zijn in de kwaliteit van bureaus en het mechaniek. Staanofzitten bood het product dat ik al langere tijd in de gaten hield (de Ergonice Ergo-Pro) aan voor een lagere prijs dan de concurrentie. Aangezien de prijzen bij alle aanbieders verschillend verwerkt zijn wegens BTW, aansluitingskosten of eventuele extra's ging ik er niet van uit dat de prijs bij Staanofzitten erg zou verschillen dus ik had weinig reden om voorkeur te geven. Tot nu toe had vrijwel geen enkele concurrent mij goede informatie kunnen brengen over het product. Uiteindelijk heb ik toch even de tijd genomen om te bellen met Staanofzitten om te kijken of zij mijn vragen wel konden beantwoorden. Michael heeft mij tijdens 2 telefoongesprekken uitstekend geholpen met alle vragen die ik voor hem had voorbereid. Hij heeft mij raad gegeven over het gebruik van het product en kon zelfs vertellen uit welk materiaal het blad bestaat (iets wat geen van de concurrenten kon). Ik ben heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan ondanks dat ik als particulier slechts voor 1 product kwam. Nu, ongeveer 3 á 4 weken na de aankoop ben ik nog altijd zeer tevreden met het product, juist omdat ik van te voren zo goed ben ingelicht en daardoor een verstandige keuze heb gemaakt. Mocht ik ooit nog iets nodig hebben kom ik zeker terug bij Staanofzitten! (En geef Michael een bonus).
Bureau onderstel besteld met blad. Bij levering bleek dat ik de verkeurde kleur blad had besteld. Geen probleem, het blad binnen 1 week geruild voor het juiste blad. Top service voor een goede prijs!
Company Name | Van As Financieel Advies |
Accuraat, snel, en met persoonlijk contact over de ophaalmogelijkheid.
Goed en netjes afgeleverd binnen een paar dagen. Kleur van het bureau is helemaal perfect zoals was aangegeven.
Prachtig bureau besteld in de showroom, alle opties rustig doorgesproken en kleurstalen mee naar huis ontvangen. Het bureau werd vakkundig bij mij thuis geïnstalleerd inclusief alle opties. Ik ben zeer tevreden over staanofzitten.nl !
Voor ergonomische accessoires: een laptopverhoger, een toetsenbord en een vuist muis, ben ik bij Michael Voeten van Staanofzitten.nl goed geholpen. Een deskundig advies wat voor mijn situatie de beste oplossing zou zijn en snelle levering was mogelijk. Nu zit ik in een betere houding achter mijn bureau en mijn laptop en natuurlijk sta ik regelmatig op om in beweging te zijn.
Company Name | Aandacht bij afscheid |
Zeer goede ervaring.
Company Name | ChargeCars |
Fijn contact, er wordt geluisterd naar de wens van de klant, er worden een aantal mogelijkheden op papier gezet waaruit een keuze gemaakt kan worden. Altijd snelle reactie terug. Op de plaatsing en levertijd ook niets aan te merken. Helemaal top!
Loving the desk
Duidelijke website en snelle reactie. Goede stoel kunnen kiezen.
Prettig bureau, gemonteerd en ook nog op maat afgesteld. Blij mee!
Company Name | Winnende Offertes Schrijven |
Ondanks issues met de website kon ik bestellen (via whatsapp!) en afhalen van de bestelling was ook dezelfde middag nog mogelijk. Vriendelijk geholpen en zeer tevreden over de degelijkheid en stabiliteit van het zit/sta frame dat ik onder een reeds aanwezig blad heb gemonteerd. Enige verbeterpunt: maak beter duidelijk welke schroef/bout in welk zakje zit. Nu was het even puzzelen ...
Mijn bestelde bureau kon ik ophalen op de gewenste locatie, waarbij men door de oprecht vriendelijke ontvangst zich meteen thuis voelt als klant. De medewerking en service die ons daarna werd verleend overtrof onze stoutste verwachtingen.
Company Name | Particulier |
Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn elektrisch verstelbaar bureau. Er werd binnen een uur op mijn contactverzoek gereageerd en de volgende dag had ik het onderdeel al in huis. Zeer vriendelijke en adequaat geholpen.
Michael heeft uitgebreid te tijd genomen om met mij te kijken naar mijn wensen. Voor mij was het belangrijk dat de stoel op vele manieren aan te passen was naar mijn lichaamsbouw. Daarnaast mocht ik de bureaustoel 14 dagen uitproberen zodat ik zeker wist dat de stoel ook in real life voldeed aan mijn verwachtingen. Bedankt voor het deskundige advies!. Denise van den IJssel
Company Name | Van den IJssel-Financieel Advies |
Showroom bezocht in Soesterberg en prettig geholpen door Michael. Duidelijk en helder advies. Aankoop binnen 4 werkdagen geleverd. Top.
We zijn uitstekend voorgelicht en zijn helemaal blij met de nieuwe spullen.
Company Name | Oamkb Utrecht Maarssen |
Erg fijn en persoonlijk advies ontvangen zodat ik mijn voorraad op de juiste manier kan opslaan. Levering was sneller dan verwacht. Top!
Company Name | Chibuntu |
Wij waren opzoek naar een electrisch in hoogte verstelbaar bureau onderstel omdat wij een opmaat gemaakt bureaublad hebben en deze is behoorlijk groot (240× 110) en behoorlijk zwaar. Bedrijf via Whatsapp in het weekeind goed bereikbaar, goed advies gehad en een Ergo-Pro onderstel besteld. Dit onderstel werkt perfect en voldoet aan onze eisen en verwachtingen. Dus absoluut een aanrader.
Company Name | Nvt |
167A Bergweg