Meedenkend, deskundig en snel

Voor ergonomische accessoires: een laptopverhoger, een toetsenbord en een vuist muis, ben ik bij Michael Voeten van Staanofzitten.nl goed geholpen. Een deskundig advies wat voor mijn situatie de beste oplossing zou zijn en snelle levering was mogelijk. Nu zit ik in een betere houding achter mijn bureau en mijn laptop en natuurlijk sta ik regelmatig op om in beweging te zijn.

top

Zeer goede ervaring.

Super tevreden!

Fijn contact, er wordt geluisterd naar de wens van de klant, er worden een aantal mogelijkheden op papier gezet waaruit een keuze gemaakt kan worden. Altijd snelle reactie terug. Op de plaatsing en levertijd ook niets aan te merken. Helemaal top!

Excellent!

Loving the desk

Prima keuze

Duidelijke website en snelle reactie. Goede stoel kunnen kiezen.

Topkwaliteit en -service

Prettig bureau, gemonteerd en ook nog op maat afgesteld. Blij mee!

Geweldig geholpen

Ondanks issues met de website kon ik bestellen (via whatsapp!) en afhalen van de bestelling was ook dezelfde middag nog mogelijk. Vriendelijk geholpen en zeer tevreden over de degelijkheid en stabiliteit van het zit/sta frame dat ik onder een reeds aanwezig blad heb gemonteerd. Enige verbeterpunt: maak beter duidelijk welke schroef/bout in welk zakje zit. Nu was het even puzzelen ...

service en prijs kwaliteit zijn belangrijk bij StaanofZitten

Mijn bestelde bureau kon ik ophalen op de gewenste locatie, waarbij men door de oprecht vriendelijke ontvangst zich meteen thuis voelt als klant. De medewerking en service die ons daarna werd verleend overtrof onze stoutste verwachtingen.

Snel en vriendelijke geholpen

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn elektrisch verstelbaar bureau. Er werd binnen een uur op mijn contactverzoek gereageerd en de volgende dag had ik het onderdeel al in huis. Zeer vriendelijke en adequaat geholpen.

Enorm goed en deskundig geholpen

Michael heeft uitgebreid te tijd genomen om met mij te kijken naar mijn wensen. Voor mij was het belangrijk dat de stoel op vele manieren aan te passen was naar mijn lichaamsbouw. Daarnaast mocht ik de bureaustoel 14 dagen uitproberen zodat ik zeker wist dat de stoel ook in real life voldeed aan mijn verwachtingen. Bedankt voor het deskundige advies!. Denise van den IJssel

Prima geholpen bij keuze thuiswerkplek

Showroom bezocht in Soesterberg en prettig geholpen door Michael. Duidelijk en helder advies. Aankoop binnen 4 werkdagen geleverd. Top.

zeer goed, uitstekende service

We zijn uitstekend voorgelicht en zijn helemaal blij met de nieuwe spullen.

Goed advies, snelle levering

Erg fijn en persoonlijk advies ontvangen zodat ik mijn voorraad op de juiste manier kan opslaan. Levering was sneller dan verwacht. Top!

Goed product, goede voorlichting.

Wij waren opzoek naar een electrisch in hoogte verstelbaar bureau onderstel omdat wij een opmaat gemaakt bureaublad hebben en deze is behoorlijk groot (240× 110) en behoorlijk zwaar. Bedrijf via Whatsapp in het weekeind goed bereikbaar, goed advies gehad en een Ergo-Pro onderstel besteld. Dit onderstel werkt perfect en voldoet aan onze eisen en verwachtingen. Dus absoluut een aanrader.

Door wat problemen met mijn nek/schouder ben ik opzoek gegaan naar een andere bureaustoel. Het advies van Michael sloot aan bij waar ik naar opzoek was en vervolgens heb ik hiervoor een fijne stoel kunnen vinden. De stoel mocht ik eerste 2 weken uitproberen, wat natuurlijk een top service is! Ik heb een goede stoel gevonden waar ik met plezier op kan werken. Dank Michael!

Ook in meedenken naar mogelijkheden flexibel en oplossingsgericht

Zeer goede en degelijke scherm- en laptopstandaarden besteld. Flexibel in meedenken van oplossingen en mogelijkheden voor staand en zittend werken zowel thuis als op kantoor.

Prima afstemming en goed product. Snel geleverd.

Bestelling van een zit-sta bureau met iets groter blad. Goede afstemming tijdens keuze traject. Netjes afgeleverd door vriendelijke en behulpzame bezorger. Mooi product.

Snelle en goedkope levering

De kantoorstoel (refurbushed) ziet er goed uit, zit lekker is helemaal naar mijn zin in te stellen.

Super service

Nadat ik de verkeerde maat legborden had besteld werden deze kosteloos omgeruild , Super!!

OTIF Geleverd

Goede kwaliteit stoel, keuring gebeld voor de aflevering. Levertijd zeer acceptabel

Professioneel en snel

Het uitzoeken van mijn zit-sta bureau in de showroom van Michael was een heel prettige ervaring. Onder het genot van koffie zit-sta hoogtes uitproberen en het kiezen van een blad en kleur/uitvoering frame. Als leek op dit gebied voelde ik me goed geïnformeerd door Michael. Ik heb goed advies gekregen over ergonomisch verantwoord werken. Op dat moment besloot ik ook gelijk om een laptopstandaard aan te schaffen en een toetsenbord om het geheel af te maken. Ik ben er heel blij mee! Een dag achter mijn laptop werken aan mijn nieuwe zit-sta bureau is vanaf nu alleen nog maar een groot feest!

Goede service, duidelijke vriendelijke communicatie

Goede service, duidelijke vriendelijke communicatie.

Topspullen en zeer fijne persoonlijke service.

Ik bestelde een zit-sta buro. Het fijne telefonisch advies hierna hielp me m’n keuze te finetunen. Er staat nu een topkwaliteit buro met stevige monitorsteunen. Ik ben heel blij!

Prima service en zeer snel geleverd

Stoel besteld met nieuwe stoffering. Stoel ziet er als nieuw uit en alles functioneert zoals het hoort. Heel tevreden mee. En zeer snelle levering.

snel, efficiënt, vriendelijk

fijn ervaring. De communicatie was goed en de bezorging precies op tijd

Bergweg 167A

3707AC Zeist

085 - 130 89 32

Over Staanofzitten.nl

Wij zijn fan van staand werken. We geven je graag advies over de voordelen van dynamisch werken en leveren bijpassende producten. Ons doel: de ideale werkplek voor iedereen creëren. Wissel jij al tussen staand en zittend werken?