Goed meedenken

Ik kwam voor een bureaustoel voor mensen langer dan 2 meter. Excellent advies. En kreeg er en passant ook nog de mogelijkheid van een in hoogte verstelbaar bureau bij. Tegen redelijke prijs. Zeer tevreden met de uitkomst

Prima service.

Nadat ik online een bestelling had geplaatst voor alleen een onderstel van en hoekbureau, werd ik gebeld om de bestelling te controleren op compleetheid en op correcte samenstelling. Tevens is de levering in overleg gepland, zodat er zeker iemand thuis zou zijn om de levering aan te nemen. Voor het zelf monteren werden er naast de standaard instructies die bij het onderstel zat, ook aanvullende instructies afgegeven die waren samengesteld door monteurs van Staan Of Zitten. Het zelf monteren was daardoor zeer eenvoudig. Dankjewel voor deze complete service.

Perfect meedenken en vriendelijk

We wilden een onderstel met bijzondere afmetingen. Staanofzitten.nl dacht mee over een oplossing en kon dit ook snel leveren voor een goede prijs. Toen bleek dat ons eigen blad doorboog, kwam Staanofzitten met alternatieve oplossingen. Niet alleen effectief, maar ook mooi. We zijn erg tevreden met de Ergo-N en de service!

Levering was op tijd en contact was goed. De stoel bevalt prima

Zowel prijs als kwaliteit waren prima. Bij aflevering ontbrak wat informatie (hoe de stoel in te stellen) maar deze is nadien snel per mail toegezonden.

Snelle levering, Top kwaliteit!

Super tevreden. Bedankt voor snelle service! :)

Goed aanbod, fijne ophaallocaties

Prima aanbod en goede prijzen. Waar ik vooral blij mee ben is dat ze ook een ophaalpunt hebben in de minder bewoonde wereld (ook wel bekend als zuid-limburg). Binnen enkele dagen op te halen in de rimboe (ook wel bekend als Kerkrade), helemaal top.

De levering ging niet helemaal naar behoren en na aflevering bleek het product beschadigd. Mijn klachten werden direct en vrijwel probleemloos opgelost door Staanofzitten.nl. Communicatie in deze was erg goed. Inmiddels heb ik een mooi, stevig frame onder mijn bureau. Bedankt Staanofzitten.nl!

Sneller geleverd dan aangegeven, heel fijn!

Persoonlijk en deskundig advies, goeie service!

Ik zat met het probleem dat m'n huidige bureau te wensen overliet als thuiswerkplek. Nu staat er een bureau met net de juiste accessoires die het werken een stuk makkelijker maken. Eerlijk advies over de voor- en nadelen van verschillende varianten. Top!

Meedenker

Prettig gesprek met goed advies

Mooie producten, snel geleverd

Spot Plus Inbouwstopcontact Met Draadloze Lader besteld, helaas is het boorgat 80cm ipv 60 cm. Verder ziet het er goed uit en werkt het prima.

Heel fijn bedrijf om mee samen te werken en goede producten.

Stevig en mooi stabureau

Een prachtig sta/zitbureau voor mijn kantoor gekocht. De monteur was zeer klantvriendelijk en heeft erg goed geholpen met de hele installatie. Vooraf kreeg ik goed advies over het type bureau en de accessoires zoals een kabelgoot. Zeer aan te raden hier je bureau(inrichting) te bestellen.

Fijne en deskundige mensen

Op zoek naar goede kantoorstoelen kwamen we bij Staanofzitten.nl uit. we zijn in de showroom ontvangen waar we in alle rust en met deskundige voorlichting konden kiezen uit een ruim assortiment nieuwe en eventueel refurbished stoelen. wij hebben gekozen voor nieuw. en deze zitten fantastisch!

Goede service, mooi product!

Vriendelijke mensen, goede producten en de service is top!

Absoluut geweldige service!

Toen mijn bestelling was geleverd bleek dat het tafelblad mistte. De persoon die mijn bestelling kwam leveren is speciaal voor mij daarna helemaal heen- en teruggereden om het tafelblad te halen en het binnen te gooien (na normale werkuren). Echt een held! Als ik meer sterren zou kunnen geven zou ik dat doen, maar helaas mag ik er hier maar 5 invullen. :-)

Snelle levering van fijne bureau stoelen

Fijn bedrijf, denkt mee en levert vlot. Ook bezorger geeft duidelijk uitleg over de instellingen van de stoelen. Prettige ervaring tot de volgende

super blij met mooie stevige buro verstelbaar.

Goed advies meedenken en goede zorgvuldige montage. Nu een super werkplek gemaakt met oude buro eronder voor zitten met laptop en boven de super stevige vierpoot met dubbele motor voor t staan. met multi monitor setup en rig op t variabele buro. wel ff de juiste hoogtes inprogrammeren om pletten te voorkomen maar komt goed ff alles tweaken . Wat een feest had ik jaren eerder moeten doen de afwisseling staan zitten en natuurlijk bewegen wandelen voor nog jaren gezonder werken. Dank staan of zitten! Sunny

Top producten en top service !

Op aanraden van vriend ergonomische bureau gekocht, in alle maten en afwerken. Correcte prijs en vlotte service. Ik kan hen dit sterk aanbevelen !

De bureaus werken prima.

Wij zijn heel tevreden met de onderstellen. Het enige dat niet helemaal correct werkt is de app die erbij hoort. Verder alles top!

Fantastisch!

Goede service, mooie kwaliteit en vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk en denken mee

Mijn eerste bestelling zat een verkeerde beugel bij. Na een belletje werd er een nieuwe afspraak gemaakt om als nog een nieuwe beugel te krijgen zonder enig probleem. Producten zijn verder van goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Goed contact maar product niet perfect.

De geleverde mat wordt niet platter. De twee ribbels overlangs zijn niet vervelend. Wel een bobbel aan zijkant. Heb er nu wat zwaars op staan.

Bergweg 167A

3707AC Zeist

085 - 130 89 32

Over Staanofzitten.nl

Wij zijn fan van staand werken. We geven je graag advies over de voordelen van dynamisch werken en leveren bijpassende producten. Ons doel: de ideale werkplek voor iedereen creëren. Wissel jij al tussen staand en zittend werken?