Goed en bereid voor een herhalingsaankoop

Goed, echter met een wat vertraagde levering waarover ik graag actief door de organisatie/ leverancier op de hoogte zou zijn gebracht

Makkelijk en snel om een bureaustoel te bestellen

Prima site met veel keuze. Mijn refurbished stoel ziet er als nieuw uit. Goed uitleg van alle functies van de stoel bij aflevering.

Fijne webwinkel, levering was ook uitstekend met goede uitleg en service

Makkelijke bestel procedure, goede overzichtelijke webwinkel. Bij levering goed geholpen.

geweldig bedrijf

alles netjes op tijd volgens afspraak geleverd.

Prima service, snel geleverd en makkelijk zelf in elkaar te zetten.

Goede (snelle) service en mooi product

Het bureau was sneller geleverd dan verwacht en van hoge kwaliteit.

Super service.

Michael is een aardige, vlotte kerel die goede kwaliteit levert voor een goede prijs. Het bureau is snel geleverd en hij heeft het zelf in elkaar gezet. Nam na installatie de dozen mee, dus Ik bleef niet met afval zitten. Dat is service. Absolute aanrader om bij Michael spullen te kopen!

heel goed

Goede service. Het in elkaar zetten lukt niet helemaal. Telefonisch contact en goed overleg, ook over retouropties.

Heel erg goed geholpen door Micheal!

Hij onderscheidt zich door werk op maat te leveren, goed te luisteren naar de wensen van de klant en persoonlijk contact. Michael neemt alles voor je uit handen. Zowel bij het maken van de keuzes als het letterlijk in elkaar zetten van de producten. Hij denkt ook echt met je mee, een voorbeeld: Wij kregen al nieuwe medewerkers maar de specifieke bureau's die we hadden uitgekozen waren niet meteen leverbaar. Hij zorgde voor tijdelijke leenbureau's. Daarnaast is Michael een fijn persoon om mee samen te werken, hij is oprecht geïnteresseerd in wat je doet en zorgt dat je begrijpt hoe alles werkt voor hij weggaat. Echt een aanrader!

Goed professioneel zit sta bureau

Ben erg tevreden over de Ergo-Move. Lekker stevig zit sta bureau, en ook makkelijk te monteren. Met dit bureau ga ik mijn pensioen wel halen (hoop ik) zonder allerlei vervelende nek, rug en schouderklachten.

Geweldige service en prachtige petrol barkrukken

Prachtige barkrukken en een geweldige klantenservice!

Fijn contact, ook goede adviezen

Ook bij kleine orders helpen ze erg goed om de juiste keuze te maken.

snel en goed geregeld

gemakkelijk te bestellen via www.staanofzitten.nl, snel in huis, direct goed geinstalleerd, duidelijkheid over werkwijze.

Goede service, snelle levering

Bureau besteld en zeer tevreden met het geleverde product. In eerste instantie was het gekozen bureaublad niet op voorraad maar dit werd netjes opgelost!

Geweldig!

Snel geleverd, netjes gemonteerd, goed advies gekregen over de juiste instelling voor het staan en zitten. Ik heb thuis nu een ideale werkplek! Inspirerend hoe dit bedrijf omgaat met klimaatuitdagingen.

Handig en mooi bureau!

Heb een sta-zit bureau besteld en het werkt heel fijn. Was makkelijk in elkaar te zetten en heeft een mooi houten tafelblad, erg blij mee!

Helemaal goed !!

Geen snelle onpersoonlijke website maar echt persoonlijk, mee denkend en door de baas zelf afgeleverd en geïnstalleerd. Werk nu paar dagen aan mijn nieuwe zit/sta buro en het is een robuust kwaliteits produkt met een geweldig mooi bamboe werkblad erop. Ik ben er erg blij mee.

Topbureau en topservice!

Ik beveel staanofzitten.nl bij iedereen aan om een mooie nieuwe werkplek uit te zoeken. De service is heel goed en de levering was heel snel en zonder problemen. Ben heel blij met mijn nieuwe bureau!

Ik heb goede ervaring met Staanofzitten.

Leuk contact en ik werd goed geholpen met het instellen van de bureaustoel. Goede adviezen.

Kwaliteit, kennis van zaken en service!

Een zit-stabureau en een zitbureau gekocht. Snel geleverd en gemonteerd. Ook nog ongevraagd advies gegeven over de juiste afstelling in zit- en stahoogtes.

Prettig contact en prima service

In voorjaar bureau en stoel besteld. Nu een 2e bureaustoel. Bij de eerste levering werkte de opbouwcontactdoos niet goed. Bij het ophalen van de 2e stoel werd deze probleemloos omgewisseld. Top service. Ga zo door.

Klantgericht, attent, meedenkend

Goede hulp gekregen bij het kiezen, daarna bij het in elkaar zetten en vervolgens omruilen van het bureaublad wegens schade. Helemaal top.

Goed advies, zeer klantgericht. Mooi bedrijf!

Kan niet beter

Op zaterdag besteld en gelijk al maandag een telefoontje van Michael dat hij de bestelling kon leveren als het uitkwam. Super snel en zeer gewaardeerd. Tijdens de montage belde ik Michael met een vraagje over de afstand van het frame tov het blad, staat niets van in de beschrijving. Hij nam meteen op en gaf advies. Een uitstekende service doe ik iedereen kan aanbevelen.

Bedankt voor het advies en service

Bergweg 167A

3707AC Zeist

085 - 130 89 32

Over Staanofzitten.nl

Wij zijn fan van staand werken. We geven je graag advies over de voordelen van dynamisch werken en leveren bijpassende producten. Ons doel: de ideale werkplek voor iedereen creëren. Wissel jij al tussen staand en zittend werken?