Zeer goede klantenservice
Voordat ik contact opnam met staanofzitten had ik al meerdere bedrijven gebeld over de prijs en om enkele vragen over het product te beantwoorden. Ik had geen ervaring met Zit/Sta bureaus en wilde een weloverwogen keuze maken aangezien er grote verschillen zijn in de kwaliteit van bureaus en het mechaniek.
Staanofzitten bood het product dat ik al langere tijd in de gaten hield (de Ergonice Ergo-Pro) aan voor een lagere prijs dan de concurrentie. Aangezien de prijzen bij alle aanbieders verschillend verwerkt zijn wegens BTW, aansluitingskosten of eventuele extra's ging ik er niet van uit dat de prijs bij Staanofzitten erg zou verschillen dus ik had weinig reden om voorkeur te geven.
Tot nu toe had vrijwel geen enkele concurrent mij goede informatie kunnen brengen over het product. Uiteindelijk heb ik toch even de tijd genomen om te bellen met Staanofzitten om te kijken of zij mijn vragen wel konden beantwoorden.
Michael heeft mij tijdens 2 telefoongesprekken uitstekend geholpen met alle vragen die ik voor hem had voorbereid. Hij heeft mij raad gegeven over het gebruik van het product en kon zelfs vertellen uit welk materiaal het blad bestaat (iets wat geen van de concurrenten kon). Ik ben heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan ondanks dat ik als particulier slechts voor 1 product kwam.
Nu, ongeveer 3 á 4 weken na de aankoop ben ik nog altijd zeer tevreden met het product, juist omdat ik van te voren zo goed ben ingelicht en daardoor een verstandige keuze heb gemaakt.
Mocht ik ooit nog iets nodig hebben kom ik zeker terug bij Staanofzitten! (En geef Michael een bonus).