Filter

Super geholpen!

staanofzitten.nl neemt de tijd, adviseert goed en zet ook een stapje extra. Heel erg bedankt voor de levering van onze nieuwe bureaus!

Fantastisch, zowel in producten als in service!

Als groeiend bedrijf nemen wij al onze bureaus en stoelen af mij Staanofzitten.nl. Dit jaar zijn we verhuisd naar een nieuw pand en hebben we naast de bureau's en stoelen ook alle kabelmanagement bij staanofzitten.nl ondergebracht. Over alles werd meegedacht en de uitvoering verliep soepel en zonder problemen. In één woord: TOP!

Prima stabiel zit-sta bureau

Via website mooi bureau uitgezocht. Voldoet prima aan de verwachtingen. Kleur komt overeen met plaatjes op website. Bureau is stabiel. Optie gebruikt om het gemonteerd af te leveren. Is prima geregeld. En als je een vraagje hebt, heb je snel een enthousiaste medewerker aan de lijn die servicegericht werkt.

Snelle en vriendelijke service

Stabureau gratis op proef gehad om te kijken of het beviel. Heel snelle en vriendelijke service ervaren. Ik heb na een week gekozen om het bureau te houden, ik zou niet meer zonder willen.

fantastisch

alles perfect geregeld vanaf de aankoop tot de plaatsing en vooral meedenken

Snelle service en goede kwaliteit

Prima bureaustoel geleverd (refurbished) en binnen een paar dagen bezorgd.

Top bedrijf

Top bedrijf

Sneller als verwacht geleverd

Opdoemend probleem werd met een prima alternatief opgelost en er werd heel snel geleverd. Het bestaande blad werd mooi overgezet en voor de kabels nog mooie klemmen en strips bijgeleverd. Er staat een heel mooi en stabiel zit-sta bureau, waarbij mensen die binnenkomen niet eens het verschil zien in de lage stand. Super gedaan!

Goed advies, mooie bureaus

Michael luistert goed naar de klant, geeft prima advies welk kantoormeubilair passend is voor de ruimte. Na installatie geeft hij goede tips hoe de bureaus en stoelen op maat afgesteld kunnen worden. Wij zijn er erg blij mee!

Vlotte, deskundige afhandeling

Michael Voeten kwam persoonlijk het zit sta bureau afleveren en met hulp naar mijn kantoorruimte tillen. Een duidelijke instructie. het bureau bevalt mij heel goed, door het opslaan van de hoogtes werkt het super gemakkelijk om te wisselen tussen staan en zitten. Heel blij mee!

Doen wat ze beloven en geven prima service!

Hele prettige ervaring, doen wat ze beloven en geven een goede service.

Michael doet wat hij zegt en zet graag een stapje extra!

Michael denkt graag mee met zijn klanten, heeft geholpen met het naar binnen dragen van het bureau en was er attent in zijn communicatie

Snelle Levering en super vriendelijjk

'Smorgens gestuurd en in de middag geleverd en gemonteerd, super service. Een echte aanrader!

Voor de aankoop van ons bureau en bureaustoel zijn wij in contact gekomen met Staanofzitten.nl Wij kregen goede adviezen en er was een duidelijke communicatie vanaf het moment van bestellen tot aan het afleveren. Na de montage een controle of alles werkt, vervolgens een uitleg en tot slot werden alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Deze service en betrokkenheid kom je niet vaak tegen.

Goede kwaliteit, netjes geholpen

Het bedrijf kwam haar afspraken snel na, de kwaliteit van het product is boven verwachting goed!

Vriendelijke en behulpzame mensen, die goed advies kunnen geven.

Voor de 2e x contact gehad, met bestelling van burostoel. Makkelijk en snel geregeld.

Mooi bureau

Mooi bureau en goede werking. Prima geleverd ook door het vervoersbedrijf! Helaas zit er wel een aardige beschadiging op de controller.

Goeie service, mooi bureau

Het contact met staanofzitten.nl liep voorspoedig en snel. Er was een klein probleem bij het afleveren van het bureau echter verliep dat via een externe partij en mijn contact daarmee was ook goed en het probleem was snel verholpen. Het bureau is gemakkelijk om in elkaar te zetten en ik ben zeer tevreden met het product.

Helemaal top, en vakkundig gemonteerd!

Helemaal top, en vakkundig gemonteerd!

Dik tevreden+++++

Producten netjes geleverd en goede communicatie!

Toppie

Snelle service en kwaliteit stoelen

Hoge kwaliteit en zeer goede service

Ik heb na goed advies de Ergo-rise genomen en die is voor thuiswerken meer dan goed! Stabiel, stille en snelle motoren en goede looks.

Fijne service!

De levering van de bureau's werd gedaan door bijzonder vriendelijke gasten die gepassioneerd leken door kantoormeubelair (Ja, ik vond het ook bijzonder)! Ook de bureau's die hier al stonden (en bij een andere partij waren gekocht) werden keurig even nagekeken en evt. problemen verholpen!

Bezorging niet duidelijk

Uiteindelijk keurig opgelost, maar regels aflevering kunnen beter aangegeven worden. Aflevering is tot achter 1e deur, maar in een appartemencomplex met lift is dat heel onhandig.

Voortreffelijke persoonlijke service

Snelle persoonlijke oplossing in tijden dat de meeste leveranciers niet kunnen leveren of pas na 6 tot 8 weken. Binnen 1,5 week een prachtig zit/sta buro plus stoel. Alles op maat afgesteld op locatie.

167A Bergweg

Zeist 3707AC