Duidelijke website. Product besteld. Betaald en netjes afgeleverd. Gewoon zoals het hoort.

Prima materiaal. Snel geleverd

Ik ben zeer tevreden omdat de bestelde naalden en weerbestendige garen precies zijn wat ik nodig heb en bestelde. Ook was het snel geregeld. Top bedrijf.

Bouwhekkleed prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit van bouwhekkleed. Kleur groen is mooi donker van kleur.

Niet tevreden.

Wat betreft de levering geen probleem. Maar er is 75 m elastiek besteld. deze is toegekomen in drie delen van telkens 25 m. Maar dit waren geen 25 m. Op elk van die delen is er minstens 1.5 m tot 2.5m te weinig geleverd. Als ik 75 m bestel wil ik die ook geleverd zien, zelfs als dat in drie delen gebeurd.

Mooi zeil wordt gebruikt voor de camping bovenop het grondzeil om het water tegen te gaan Was heel netjes verpakt

Wat een kwaliteit

Wij hebben met het materiaal van afdekzeilwinkel een buiten verblijf gemaakt. Super snelle verzending, ook bij vragen geven ze gehoor. Raad het iedereen aan

Geweldig materiaal, meedenkende medewerker, perfecte service.

Eerst staaltjes besteld. Toen telefonisch contact met Lukas omdat ik er zelf niet goed uit kwam. Hij heeft de tijd genomen en mij perfect geïnformeerd bij het maken van de juiste keuze. Ik heb nu een heel mooi (en sterk) schaduwdoek op maat boven mijn auto. Dankjewel Lukas :)

Snelle levering!

Tevreden over het bestel- en leveringsprogramma. Product nog niet in gebruik genomen.

Super goed en snel

Mooi schaduwdoek gekocht hier, duidelijke website met veel uitleg en info over het product. De levering ging ook erg snel bedankt hoor. Ga zeker weer bestellen hier

Mooie kleur en degelijk materiaal.

Goede kwaliteit.

Tot nu niet gekregen

Ik heb wat ik heb besteld, niet gekregen

Ga zo door!

Prima ervaring met de Afdekzeilwinkel. Vriendelijke klantenservice die de tijd voor je neemt en een vlotte verzending van mijn bestelling. Ik kreeg zelfs een beschrijving toegestuurd hoe ik de gekochte lijm het beste kan gebruiken. Mijn complimenten!

Gewoon goed

De enige met zwart dekzeil, voor goed prijs.

Meedenkend!

Fijn contact en erg meedenkend. Ben goed geholpen met het zoeken naar de juiste materialen.

Prima ontvangen,wel jammer dat het niet op rol verstuurd kan worden. Maar oké dan word het ook stuk duurder.

goede en snelle service

Tevreden

top

mooi en goed degelijk zijl als ik in de toekomst nog iets nodig heb dankom.ik zeker bij jullie terug

Prima, alles volgens afspraak !!!

Top !!!

Snel geleverd en mooi product.

Artikelen snel geleverd en voldoen aan verwachtingen.

Degelijk spul en snel geleverd.

Degelijk spul en snel geleverd, op een gebruiksaanwijzing was onhandig een plastic zakje geplakt.

Bestelt betaalt geleverd

Goed materiaal, snel geleverd!

Goed materiaal, snel geleverd!

Super service en goede uitleg

Ik had het probleem met zeilringen plaatsen dat is toen net zolang gebrobeerd en getest tot we de juiste producten en gereedschappen gevonden hadden.

Snelle en correcte levering

.......... ,

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131