Mooi schaduwdoek met wat kleine aandachtspuntjes

Het doek van 3.70 x 6.00 meter in zandbeige is mooi om te zien. Lastig was om de alu buizen door de tunnels te schuiven, ter plaatse van de nestels is er weinig ruimte. Er was ook een nestel losgeraakt uit de stof. De alu buizen zijn iets te lang waardoor deze +/- 10 cm buiten het doek steken, afslijpen geen probleem. Verder prima!

Product voldoet aan verwachtingen

Ik zocht een rail van ongeveer 1 meter geschikt om er tentdoek waarin een rijgveter is verwerkt er doorheen te kunnen schuiven. Ik noem het tentdoek met rijgveter, maar denk aan hoe je je voortent aan je caravan schuift.

Perfect geleverd en heel snel …in één woord geweldig !!

Goede afspraken , duidelijke site om te bestellen Levering en verpakking perfect en zeer snel Topkwaliteit Geweldig

Prima buitengordijnen

Mooie gordijnen voor buiten. Prima kwaliteit!

Zeer goede servicep

Ze hadden een verkeerde caravan pees gestuurd, ze belden mij direct op met de mededeling dat ze meteen een nieuwe zouden toesturen. De volgende dag had ik de goede en kon de verkeerde gewoon houden! Prima geregeld!

betrouwbare leverancier

Heb hier al vaker besteld. Bestelling wordt snel verzonden. Ik word goed op de hoogte gehouden waar mijn zending blijft. Zo hoort het te gaan; top!!

Kwaliteit zeil

Duidelijke website en het bestellen ging ook soepel. Kwaliteit van het zeil is echt top, we zijn er heel blij mee.

Mooi assortiment, snel geleverd.

Via internet gezocht naar ringen voor in een dekzeil. Zo kwam ik bij dit bedrijf terecht. Zij hadden de ringen die ik zocht en die ik niet bij Gamma en Praxis kon vinden. Bestelling ging snel en de levering ook. Prima.

top service

Met zorg en snel verstuurd.

Snelle levering , goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt , materiaal zoals beschreven , goede kwaliteit..

Super goede servive

En een super goede website met duidelijke uitleg tot in de puntjes over vele producten. Echt onder de indruk! En de hulp bij vragen is ook geweldig!

ok

ok

Correcte en snelle levering.

Het produkt voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ideaal om de gaten te maken voor de ringen.

Goed, snel en netjes verpakt

Keurig

Mooie gordijnen welke de zon goed tegen houden. Product voldoet aan verwachting.

Alles vriendelijk en meedenkend

Prettige ervaring

Goede en vriendelijke service.

Pakket was bij transport beschadigd geraakt en daardoor incompleet. Een belletje en alles werd opgelost.

Degelijk materiaal snel geleverd top

Correct Geleverd

Goede extra uitleg product.

Zachte pvc-lijm duurzame pvc-stof vastplakken. Professionele Saba-lijm werkt, oké.

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Ik kreeg een tip om bij jullie te bestellen. Lijkt een goede keuze te zijn.

Voldoet aan verwachting en op tijd geleverd

Goede service maar helaas product reeds stuk

Afdekzeil besteld met pees (zelf te lijmen) voor aan mijn camper als luifel. Helaas de tweede dag is het zeil reeds doorgescheurd en is het dus onbruikbaar geworden. Erg jammer. Product werd wel correct en snel geleverd.

Snelle en heel flexibele leverancier

Had met spoed een zeil nodig voor één van onze fonteinen. We kregen goede technische informatie en ze bleven zelfs wat langer open zodat we onze klant goed konden helpen. Aanrader!

Goed product

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131