Filtre

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen bij hun afhaalpunt

Goede advies

Er werd goed meegedacht over het schaduw doek Nu afwachten op bericht om het op te halen na 20 werkdagen

nnnnnnnnnnnnn

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Very good

very good

zoals het hoort

Prima product voor goede prijs

Schaduwdoek met ophangmaterialen, prima kwaliteit voor goede prijs. En snelle levering!

Tevreden

Wat ik er van verwacht had.

Geen gedoe, snel geleverd en prima kwaliteit

Geen gedoe, snel geleverd en prima kwaliteit

Snelle levering, goede informatie

Redelijk

Bestellen ging moeizaam was niet erg duidelijk. Telefonisch goed te woord gestaan dezelfde dag mijn spullen nog kunnen ophalen.

snel

Hele snelle levering Ik moet ff kijken of het werkt daar ben ik nog niet aan toe gekomen

Goede kwaliteit, snel verzonden.

Verkeerde maat geleverd

Goed geleverd. Goede kwaliteit. Maar verkeerde maat. Wel meteen in actief om te herstellen. En geen gedoe.

Snel, professioneel en betrouwbaar.

Ik was op zoek naar stevig, waterdicht en UV-bestendig zeil voor een luifel. Goed en betaalbaar afdekzeil gevonden via afdekzeilwinkel.nl Levering binnen 1 dag. Product ziet er op het eerste oog prima uit. Duurzaamheid moet in praktijk nog blijken maar heb daar alle vertrouwen in.

belachelijk

ik bestel een 90 graden zeil zoals op de tekening/foto van jullie website waar de zijden heel lichtjes gebogen zijn en een bij benadering driehoek vormen!!! Ik krijg letterlijk een TANGA toegestuurd waarbij het oppervlak aan stof 1/3 minder is dan de oppervlakte berekening van een driehiek. Bedrog!

Goede ervaren

Makkelijk alles te vinden te bestellen en snel ontvangen

Geleverd zoals besproken Goed ingepakt Zeer snelle levering

Goed spul geleverd

Had een stuk afdekzeil besteld via hun site ,maar bleek later dat het niet voorradig was, maar ze hebben het zeer netjes opgelost dus gewoon zeer goede service om een alternatief te bedenken ,en snel geleverd ,kortom een aanrader als u op zoek bent naar een zeil ,

Duidelijke site

Veel aanbod tegen scherpe prijzen

Vlot geleverd zoals omschreven

Makkelijke site, prima en goede kwaliteit artikelen. Had 4 verschillende artikelen besteld, werd binnen 2 werkdagen al geleverd. Zeer tevreden over alles. Ik beveel dit bedrijf aan !

Snel geleverd helemaal top

Prima zonnedoek

Via Google kwam ik bij dit bedrijf. Alles wordt op maat gemaakt volgens tekening. Ben er zelf naar toe gegaan dit maakt het ook makkelijker om te overleggen. Ook onderdelen kun je krijgen voor bevestiging. Het is bij mij in de buurt dus dat scheelt. Keurig gemaakt.

Subliem

Ik ben super geholpen toen ik spontaan in de winkel kwam. Ik kon alles direct meenemen. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit en flexibel

De webshop is eenvoudig te bereiken en overzichtelijk. Afrekenen makkelijk en de klantenservice vriendelijk. Wat wil je nog meer?

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT