Snel en correct

Overzichtelijk aanbod met alle informatie

Goede producten, snelle levering

Het tentelastiek is prima. Ben tevreden!

Eerste bestelling

Artikelen zoals beschreven en snel bekomen.

Goed product

Fijne afhandeling Opgehaald op locatie Aardige vriendelijke kerel Zeker aan te bevelen

Uitstekende kwaliteit, zeer stevig (650gr), mooi verpakt.

Zeer behulpzaam naar het zoeken van oplossing voor mijn probleem. Dank u vriendelijk, groeten Patrick.

Snelle levering en prima product

Bestelling ging zeer eenvoudig en het raamfolie werd keurig geleverd

Tevreden van het product van wat er beloofd wordt.

Snelle levering. Goed product

Bestelling was na 2 dagen binnen

Product is goed en duidelijk omschreven

Product 70 T is goed omschreven en voldoet aan de verwachtingen. Achteraf nog een duidelijk instructie uitleg gekregen top service.

Goed.

Snelle service , makkelijk te bestellen alleen jammer dat het niet paste

Screendoek krult om

Screendoek met ogen en zuignappen gekocht. Nu krult het screendoek om. Dus krijg je kieren aan de zijkanten. Een zoom er in helpt ook niet. Dus voor screens voor de ramen werkt het niet 100%.

snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering alleen de fout van het bezorgen zat bij Post- nl ze hadden het op een afhaal punt bezorgd en geen bericht achter gelaten zodoende hadden wij het pas 5 dagen later in ons bezit maar daar kunnen jullie niks aan doen al met al is het toch goed gekomen !!!!

Mooi zonnedoek met zeer stevige ophangpunten

Na eerdere ervaringen met zonnedoeken, waarvan telkens bij sterkere wind een of meer ophanglussen afscheurden, hebben we eerst telefonisch informatie over het doek van afdekzeilwinkel.nl gevraagd. De vriendelijke medewerker kon onze vragen goed beantwoorden, het doek voldoet aan onze verwachtingen en levering was snel en verzorgd.

Komen afspraken na en op tijd geleverd

Heb niet gekregen wat ik gevraagd heb

Slecht ik kon er niks met doen , had gevraagd 3 maal 1 meter ( het was goed en duidelijk gevraagd) heb uiteindelijk 2meter 90 op 3 meter in 1 stuk ontvangen.

Schroefbare drukknopen besteld, de oude die op de boot zaten waren helaas iets dikker dus de gaten moesten even ducht gemaakt worden, bij sommige gaten moest ik er plug in doen omdat deze nog steeds te groot waren. :|

Globaal tevreden

Verbetervoorstel zeilringen: - De bijgevoegde stempel werkte niet op het aangekochte doek, het geraakte er niet door. We zijn een holpijp gaan kopen en dit werkte feilloos. - In vergelijking met een uitstekende doe-het-zelfzaak bij ons in de omgeving, die uitsluitend kwaliteitsmateriaal verkoopt, was het zeilringenpakket meer dan 60% goedkoper…

Prima, zet tevreden met het product

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf, correct geleverd en een goed product.

Goed advies, snel geleverd

Goed advies en snel geleverd.

Goede serves. Goede ervaring

Snele levering. Mocht gehuurde spullen iets langer gebruiken. Top.

Prima materiaal

Prima elastiek

produkt goed, post.nl traag

transport info niet in control

top service!

wij hebben 2 soorten plastic zeil gekocht en kregen hier een goed advies over. De verkoper vergeleek verschillende kwaliteiten en prijzen met elkaar en gaf ook nog eens een flinke korting. We komen zeker nog een keer terug!

Goede service met helaas slechte kwaliteit

Helaas hadden we last van een batch slechte kwaliteit van de ringen

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT