Snel en volgens opgave geleverd.

Makkelijk bestellen, prima kwaliteit. Zeer tevreden.

prima,

snelle levering, product is precies zoals omschreven. verpakking van de goederen kan nog wat aandacht krijgen.

Niet goed verkeerd product geen contact te krijgen

Niet per telefoon of mail Jammer

Matig tevreden

De service en snelheid waarmee alles bezorgd werd is prima. Wat mij tegenviel was de stempel die ik besteld had welke semi professioneel zou zijn. Het was een stempel die bij het uitpakken al beschadigd was! De bramen zaten er nog aan en heb hem zelf maar bijgewerkt. Nee niet wat ik ervan verwachtte. Ook bij het gebruik worden de randen van de tegenring niet mooi om gebogen zoals ik toch wel verwachtte. Het resultaat van het werk valt daarom tegen!

Goede service en super product!

Ik zocht een waterdicht afdekzeil voor mijn lounge bank en die heb ik gevonden! Wat een mooi stevig zeil. Heb het meteen uitgevouwen bij binnenkomst, kleefde flink maar eenmaal uitgevouwen geen last meer van gehad. Een echte regenbui moet ik nog ervaren maar tot nu toe een TOP product en TOP service!!

Goed product

Goede site, prima product. Goede communicatie

Producten van goede kwaliteit

Naast de goede kwaliteit van producten is de levering ook goed en snel.

Het adres voor saba lijm voor zacht pvc.

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede en snelle levering, goed product.

Goed product, aan te bevelen.

Prijs/kwaliteit en daags nadien geleverd! Top

Voor 16h besteld, daags nadien mooi geleverd.

Goede zeilen maar niet dezelfde dag verstuurd

Op tijd besteld, maar helaas niet dezelfde dag verstuurd en daardoor te laat ontvangen…

Oke

Oke

NETJES OP TIJD GELEVERD EN GOEDE PRODUCTEN.

Goed verpakt, goed product en goede betrouwbare service.

Naar tevredenheid

Prima service en snelle reactie op mijn vraag

super zeil

snellelevering en netjes.

Prima materiaal en snel geleverd

Schaduw doek

Mooie kwaliteit en per meter te verkrijgen. Nette en snelle bezorging.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit materialen, snel geleverd en handige filmpjes op de website hoe de materialen toe te passen. Dik tevreden!

Prima maar kan beter

Snelle levering minpunt dat het zeildoek zo strak was opgevouwen in de doos waardoor de vouwhoeken blijvend zichtbaar zijn in het zeil. Best jammer voor een nieuwe hoes.

ruime keuze, snel en correct

correcte en snelle levering, ruime keuze

Goede kwaliteit voor een concurrerende prijs en snelle levering.

Goede kwaliteit voor een concurrerende prijs en snelle levering.

Top producten en top levering

Precies wat ik nodig had om een hoes te maken voor mijn buitenkeuken.

stevig zeil mooi product

eigenlijk 5 sterren, maar omdat het niet kaarsrecht was afgesneden had ik er wel wat werk aan om het mooi recht op maat te krijgen, maar een drama was dit nu ook weer niet. t is mooi stevig zeil, waarvan ik in de toekomst zeker nog meer van zal bestellen

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT