Goede kwaliteit en snelle levering.

Hadden het snel nodig ivm vakantie. Zo konden we de pees meteen verwerken.

Ging even mis met de bestelling, maar snel opgelost

Goed product, dekt goed af

Goed en flexibel bedrijf. Kwalitatief goed doek.

Perfecte service

Goede kwaliteit. Maar wat vooral een goede webwinkel van een slechte onderscheid is hoe ze reageren op een foutje. Mijn partner was toevallig in de buurt van Uden en kon het afhalen. Thuis bleek dat de verkeerde kleur bruin was afgesneden van de rol. Het mocht gratis met de post retour. Ik mocht het ook houden en kreeg dan 25% korting.

Gemakkelijk

Het zwembad (11mx7m) gemakkelijk kunnen overdekken.

Ik vond precies wat ik zocht en het was snel in huis

Wat ik nodig had vond ik bij afdekzeilwinkel.nl. Bestellen ging simpel en ik had het snel in huis. Kwaliteit van het doek is niks mis mee.

Doen wat men beloofd, produkt werd snel geleverd

Snelle en betrouwbare levering.

Een concurrende prijs met een uitstekende service.

Snel, vlot en artikel voldoet aan verwachting

Ik heb zuignappen besteld, deze werden snel geleverd en zijn stevig. Ze voldoen precies aan de verwachting. De levering was snel.

Duidelijke website

Bestelling was er volgens afspraak op tijd. Rare was wel dat ik eerst mail kreeg de levering dinsdag werd en later toch weer de zaterdag ervoor. En het kwam ook die zaterdag zoals ook op de website werd belooft.

Niet ontevreden

Over het zeil ben ik helemaal tevreden. Over het klittenband niet zo het plak gedeelte laat los als het nat wordt Beetje wind er bij hoppa weer los.

Degelijk product voor een redlijke prijs

Een PVC zeil besteld van 8x10mtr. Wel iets later geleverd dan op de website vermeld stond, maar keurig op de hoogte gehouden, en vervolgens in een week op de afgesproken tijd geleverd.

Eindelijk een site die zuignappen en bijpassende zeilringen op 1 site heeft staan. Dat andere fabrikanten daar niet aan gedacht hebben….. Eindelijk heb ik op een goedkope en makkelijke manier zelf schaduwdoeken voor alle ramen kunnen maken met deze producten. Super blij mee

Product voldeed aan de verwachting en werd snel geleverd.

Top.

Gewoon, goed.

Snel en netjes geleverd

Goede prijs kwaliteits verhouding en snel geleverd. Dus perfect

Goed product, snelle levering!

Zoals bij een eerdere levering: een goed product en snel geleverd! Top!

Heel erg tevreden, bij mailen snel reactie en bestelling dag later in huis

EERSTE AANKOOP EN ZEER TEVREDEN.

HAD IETS NODIG OM DE BUITENKEUKEN TE BESCHERMEN VOOR HET WEER EN ZO , DAN KAN IK HEM ZO LATEN STAAN DE GANSE ZOMER, ZONDER HEM TELKENS TE MOETEN AFDEKKEN S'AVONDS. EN BIJ JULLIE HEBBEN WIJ DAT GEVONDEN.ZEER MOOI ZEIL EN PRIMA AFGEWERKT. BEDANKT. MR. EN MEVR. IVAN BUSSCHE.

Bestellen en ontvangen

Snel ontvangen na bestelling, zo hoort het, ben er heel content mee.

Product zoals omschreven en snelle levering.

Geweldig!

Eerst moeilijk telefonisch bereikbaar, maar order tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Niet heel goed

Communicatie kan beter, Niet verzonden naar het juiste adres. Moest drie uur rijden om dit nu zelf op te halen…..verliesgevende situatie voor mij. Gemaild geen reactie. Gebeld , geen reactie. Zeilen verder goed. Ook leverting niet helemaal op tijd.

Van bestellen tot afleveren top.

Makkelijk te bestellen. Eenvoudig bestelling te volgen, voortgang. Goed afgeleverd. Als ik kijk naar mijn bestelling ( kan door de brievenbus ) dan kunnen de verzendkosten naar beneden, nu wordt er een standaard bedrag gerekend als pakket € 6.95 dat vindt ik jammer.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT