Exacte en snelle levering

Exacte en snelle levering

Prima service. snel geleverd.

Product zelf : te vroeg om te kunnen beoordelen.

Heel erg goed!

Snelle levering, goed product

Groot assortiment, goede kwaliteit met prima prijsstelling

Zeer prettig en snel geholpen. Ruim assortiment zeilen met vele accessoires hiervoor. Deskundig en vriendelijk personeel. Goede kwaliteit met een prima prijsstelling

Heel blij mee! Mooie kwaliteit!

Mooi product! Voor herhaling vatbaar en ook alles qua toebehoren op de site terug te vinden!

Product tot op heden niet ontvangen.

De vraag om beoordeling is sneller dan de levering van het product. Krijg alleen allerlei excuses van fietskoeriers, maar tot op heden geen product. Lijkt me toch niet zo moeilijk oor een zending die door de brievenbus past.

gewoon goed

Keurig verpakt en goede trac en trace . Prima gaar zo door

Uitstekende prijs-kwaliteit en afhandeling

Uitstekende prijs-kwaliteit en afhandeling. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Vandaag besteld, morgen in huis. Wat een snelle service. Top

alles geleverd volgens afspraak

Snelle levering en exact wat ik zocht

Kwaliteit , goede communicatie en snelle levering

De website is super eenvoudig en mooi. Duidelijke communicatie en snelle levering. En naar mijn idee ook nog betaalbaar en dat in deze tijd. Geweldige service !

Prima Prijs-kwaliteit

Prima prijs-kwaliteitverhouding. Aanvankelijk heb ik te weinig geleverd gekregen. Na een kort contact is dit direct en naar tevredenheid hersteld.

Foute klantenservice

Heb via de website een combinatie van zeilringen en handstempel besteld in de veronderstelling dat men de juiste zaken in combinatie verkoopt maar dat blijkt niet zo te zijn. Nadat ik hen liet weten dat het materiaal niet bij elkaar paste kreeg ik te horen dat het aan mij lag ondanks dat het als set verkocht werd . Nooit meer iets van deze shop .

Snel geleverd, product als verwacht

Schaduwdoek ziet er netjes en stevig uit. Makkelijk een pees eraan genaaid en opgehangen aan ons zonnescherm.

matig ervaring lengte maat was 4cm te kort

Zie hierboven

Hele snelle levering

Tevreden

Wat je ziet is wat je krijgt.

Prijs/kwaliteit is prima.

Gewoon goed

Snelle reactie op mail! De zeilen die ik heb besteld zien er degelijk uit (goed afgewerkt). Precies van wat ik ervan had verwacht.

Van bestellen tot afleveren helemaal top

Duidelijke site, goede info over het leveren etc. Alles perfect

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Duidelijk en transparant

Goede uitleg over product op website, Binnen afgesproken levertijd binnen

Snelle levering en een goede service

Snelle levering en goede service

Vlotte afhandeling

Spijtig van de blijvende kreukels van het verzenden

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT