zeer goed

correct

Perfect!!

Voldoende voorraad en makkelijk af te halen. (Loxx drukknoppen zijn een aanrader)

super snelle levering

zeer tevreden. direct op voorraad en snelle levering

Je krijgt snel geleverd wat je besteld hebt. Verpakking goed verzorgd.

Keurig

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product en snelle levering

Goed product, zeer ruim afgesneden. Snelle levering.

Vlotte en correcte levering. Tevreden

Kan niet beter.

Wat ze niet op voorraad hebben, kan je niet bestellen, wel een mail krijgen als het er weer is. Wil je ergens 35 stuks van en er zijn er maar 31 op voorraad, dan past die dat aan naar 31. Dus kan je beslissen wil ik daar op wachten, kan ik daar voorlopig mee vooruit of kan ik echt niet wachten en bestel ergens anders, het voorkomt in ieder geval teleurstelling als je iets verwacht en het is er dan niet. Vindt het een prima site. En is er iets wel en iets anders niet kan je het oplossen met hun door het op ophalen in de winkel te zetten en als het andere er dan is, wordt het samen gevoegd en als je wil als nog verzonden, zo kan je iets reserveren.

Levering correct en snel.

Product (lijm voor zachte plastiek) voldoet niet voor mijn toepassing maar dit was mijn keuze.

super goed

Het is een goede kwaliteit snelle levering, top

Snel en goed product

Is oké

Goed product

Verkeerde kleur gestuurd

Op de site worden de verschillende types zeil deels aangegeven met RAL nummers ( waarom niet allemaal? Op de afbeeldingen is niet echt goed de kleur te zien en bij sommige types is een Ral-kleurenwaaier mee afgebeeld waarvan het nummer niet te lezen is) Op mijn klacht over verkeerde kleur, wordt de schuld op de leverancier geschoven die bestelnummers hanteert die verward kunnen worden met RAL-nummers. De site zou sterk verbeterd moeten worden, zodat duidelijk is welke kleur je besteld. Voor het verzenden zou gezocht moeten worden naar een mogelijkheid van bezorging op de rol, zodat het zeil niet onherstelbaar gekreukeld geleverd wordt.

Kwaliteit

Het beeld dat de site oproept komt overeen met de werkelijkheid:kwaliteit!!

Mijn bestelling was snel geleverd . Had zeil van 3x3 besteld en dat was ik ook nodig . Maar was niet recht afgesneden waar door ik nog maar net genoeg had ,beetje jammer . Maar ondanks dat ben ik wel goed tevreden over de producten die ik had besteld .

Zeer tevreden!

Vlotte levering en product zoals beschreven!

beloofd 24 uur levering

op de site wordt er gezegd dat ze binnen 24 uur leveren als je voor 16:00 besteld? ik had in de ochtend voor 10 uur besteld op donderdag en dat werd pas dinsdag bezorgd, misschien even de zin verwijderen. Alles was wel netjes verpakt.

Netjes voor mekaar snelle levering

Netjes voor mekaar snele levering

Levering naar verwachting

Levering naar verwachting, prima kwaliteit en snel ontvangen.

Alles super

Alles goed

Alles klopte

Bestelling is keurig afgehandeld. Netjes bevestigd, bezorging netjes aangekondigd en ook conform uitgevoerd. Dus: alles klopte.

Heel tevreden !!!!

Prima service en Top kwaliteit , goed bezig , doorgaan zo ... grts Tony

Bestellen, paar dagen later binnen en goed verpakt. Wat wil je nog meer?

Gewoon zoals het hoort

Zeil is wat ik verwacht had

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT