Ben tevreden met mijn aankoop

Vlotte levering

Zeer vlotte levering en ideaal om doek tijdelijk tee bevestigen met zuignappen.

Goed en vlot

Snel, efficiënt en kwaliteitsvol materiaal

Ik heb in Begië gezocht naar een gewapend dekzeil van de afmetingen en nergens zo'n zeil gevonden. Bij afdekzeilwinkel heb ik het snel gevonden, besteld en een paar dagen later in het in een door mij geslecteerd postpunt geleverd. Na m'n werk kon ik het pakket in die winkel afhalen. Ik vind het een snelle levering van Nederland naar België, via mail en track and trace kon ik het pakket volgen en de mogelijkheid om het in een winkel te laten leveren en af te halen na de werkuren vind ik een extra pluspunt.

Prima bedrijf

Alles netjes en goed afgehandeld

Snelle levering.

na bestelling en betaling snel geleverd en mooie zeilen

Goed materiaal en vlotte levering

Zeer degelijk materiaal, en vrij vlug geleverd.

Erg goed

Goede kwaliteit, correcte en snelle levering.

Grote keuze aan afdekzeilen.

Goede website met handige links naar eigen YouTube instructiefilmpjes. Razendsnelle levering. Artikel voldeed volledig aan verwachting.

Zeilringen besteld voor gordijnen. Gemakkelijk zelf te maken. Snelle levering.

wacht op een telefoontje !!

hallo ik heb het tent doek ontvet met sabaclean (allebei ook het stuk doek wat erop geplakt moet worden) een dag later ingesmeerd met saba AAC contactlijm maar blijft NIET plakken ! Heb verschillende keren gebeld maar er wordt niet opgenomen !! Graag hier een reactie op !! Met vriendelijke groet, Theo Kampschoer 06 23 809 805

Correcte prijs/kwaliteit & levering

Online aankoop zonder zorgen, uitstekende service

Soepel en snel afgehandeld.

Goed geregeld.

Goede website en snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Alles perfect!

Prima en snelle service. Kwaliteit van dekzeil, rails en toebehoren voldoet volledig aan de verwachtingen. Blij met het resultaat

Snel en duidelijke informatie

De site is duidelijk en de informatie goed. Prettig dat je de haak en lus kant van het klittenband apart van elkaar kan bestellen.

Vlug en snel geleverd

Goede en snelle levering

Goede service, snelle levering. Mooi materiaal.

We hebben zelf een partytent gemaakt met het pvc- zeil. Werkt perfect. Ze hebben nog wat praktische vragen beantwoord. Het was de volgende dag al binnen.

Alles naar wens!

Heel tevreden van het materiaal !

Goede prijs en kwaliteit van het product

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding