goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Op tijd geleverd en zeer tevreden met de artikelen

Slechte kwaliteit.

Waarom slecht. Het koor komt er gewoon boven uit. En zijden waar helemaal geen koorts in zit. Op andere plaatsen zweeft het kort door de omslag. Het moet onder in de naad vastgestik zijn. Jammer. Ik wil er wel de foto's van sturen. Geef maar een adres waar ik ze naar toe kan sturen. mvgr Cees Verbeek

verzending OK, product zozo

6 tentrails besteld en ontvangen, echter een rail is 1 cm langer dan de andere 5. rara hoe kan dat? Dus dat wordt zagen....

de bestelling was snel binnen alleen jammer dat iemand 1 helft van mijn doos had geopend maar ik miste gelukkig niets

Snel en betrouwbaar

Erg goed, meerdere malen besteld- super service

Alles piekfijn verzonden

heb gevonden wat ik zocht en het werd zeer vlot geleverd

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld!

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding..

Gewoon top!

Precies dat gekregen wat ik besteld heb, waterdicht lichtgewicht doek om een hoes te naaien voor mojn schaduwdoek.

Hele goede service en kwaliteit

Snel en netjes geleverd

Netjes verpakt, snel geleverd

Netjes verpakt, meteen de volgende ochtend in huis. Kon meteen aan de slag.

Niels Harms

Beste. Heb 2 keer een bestelling gedaan. 2 keer heel snel geleverd. En goede update's over de status van je bestelling . Tevreden.

Zending zoals verwacht

Werking is goef

Vlotte levering van goed product.

Zie bovwn

Perfecte service

Zeer snelle levering Mooi product

Correct en heel snel!

Na de bestelling volgden er een aantal mails over oa de bezorg. Heel fijn dat de precieze tijd werd aangegeven.

prima kwaliteit afdekzeil , netjes verpakt, heel fijn meedenkend personeel

Prima kwaliteit, netjes verpakt en heel fijn meedenkend personeel

Ik had eerst 2 meter van een verkeerde kleur besteld; die mocht ik retourneren (porto uiteraard voor eigen rekening). Bij 2e bestelling had ik prettig telefonisch contact, en alles is nu in orde.

Tevreden

Mijn afdekzeil werd heel vlug geleverd. Ook de kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.

Helemaal goed

Prima spul en snel geleverd

Snel geleverd van wat ik heb besteld

Snel geleverd van wat ik heb besteld

Snel besteld, goed verpakt en snel verzonden.

Snelle levering en goede service. Ik had een klacht, die is snel en naar tevredenheid afgehandeld.

aanrader

snel en accuraat

zeer goed

het door mij bestelde en betaalde afdekzeil is niet bij mij afgeleverd. PostNL is hier wel mee bezig, maar verder moet ik het maar uitzoeken. ik heb as zondag dit zeil op een markt nodig. ik hoop dat Afdekzeil zorgt dat ik dan in het bezit van zo'n zeil ben. Er is direct op mijn klacht gereageerd en die bleek te berusten op een fout van mijzelf. De betreffende bestelling van Afdekzeil.nl was wel afgeleverd. De meneer die mij terugbelde was uiterst vriendelijk en gaf mij tips over hoe ik verder kon handelen mbt het niet geleverde pakket ( een afdekzeil dus, vandaar de verwarring) van een andere firma aan kon gaan. Vriendelijk, begripvol, service gericht.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT