Correct en razendsnel geleverd

Duidelijke webshop, de bestelprocedure werkt vlot.

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd, mooi zeil.

Perfecte levering en service

Na een paar voorbeelden op YouTube gezien te hebben, is het maken van een overkapping met (transparante) zijwanden echt niet moeilijk.

Goede website met goed materiaal

uitstekend

Top maar echt teveel mail

Hele goede service maar ik hoef geen 7 mailtjes te ontvangen voor een stuk elastiek :-)

Alles naar wens

Snel en duidelijk

snelle levering en goede producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit producten

Producten (zeilringen) en bijbehorende gereedschappen) zijn van goede kwaliteit. Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt.

best wel goed

werkt goed,alleen 2 zuignappen zonder schroef dat is jammer

Goede kwaliteit

Afdekzeil van goede kwaliteit voor de boot. Door het koude weer nog niet op maat kunnen maken, maar dat komt vast goed. Snel en netjes geleverd.

Tevreden

Werkt heel goed, en gemakkelijk op te hangen

Snel, goed

Het pakket was er de volgende dag, goede kwaliteit zeil

Ik kreeg wat ik wilde

idem

Gewoon zoals het hoort. Is echter niet altijd vanzelfsprekend.

Gewoon zoals het hoort. Is echter niet altijd vanzelfsprekend.

Precies wat ik zocht

Transparant gewapend afdekzeil(6x4) voor mijn boot besteld. Niet te zwaar om te sjouwen en aan te brengen en niet te licht om klapperen tegen te gaan. Geen ogen die met klapperen zouden beschadigen, maar ingegoten versterking waar overal rondom elastieken in aangebracht kunnen worden. Met veel elastieken van 40 cm staat zeil mooi gespannen op de boot op trailer en is zeil snel aan te brengen.

Prima.

Snel en correct.

Om weer te doen

Super efficient

Top service en kwaliteit

De service en kwaliteit Zowel van hoe je geholpen wordt en van het mate wat je besteld.

Duidelijke site. Prettig dat per mtr besteld kan worden. Jammer dat men niet terug belde na het inspreken vd voicemail. (Wilde nog lijm bestellen zodat de verzendkosten met 1x kon worden beperkt)

Slordig werk

Het zeil wat niet netjes recht gesneden en een paar centimeter korter dan besteld. gelukkig was dit voor mijn toepassing geen probleem. Maar ik zou toch verwachten dat ze het tenminste langer dan besteld of recht afsnijden (het liefst exact zoals besteld en recht)

Ervaring, goed en snel geleverd.

Al het bestelde goed verpakt en netjes in verschillende dozen makkelijk hanteerbaar, doorzichtig zeil in een koker. Overzichtelijke site, scherp geprijsd en snel geleverd.

leveren snel en correct.

leveren snel en correct.