Alles goed verpakt en snel ontvangen top

correcte bezorging en goed product

bestelling levering en correcte product. alles prima

Prima Winkel

Goeie spullen en netjes verzonden

Ik Ben Zeer Tevreden

Zeer Tevreden

Goede en snelle levering

De bestelling is goed en snel ontvangen. Bedankt Johan

De bestelling is goed ontvangen.., kan niet beter bedankt . Johan

Blijft niet op raam plakken

Naast het feit dat de zuignapjes niet blijven plakken op het raam, vind ik de bezorgingskosten wel heel hoog. 4 zuignapjes € 4.95 en de bezorgkosten € 6.95. Dt moet toch goedkoper kunnen lijkt mij.

Gemakkelijke website waarin ik snel kon vinden wat ik zocht.

Top product en levering

Niet meer woorden dan: TOP

Dit is een heel goede Kwaliteit

Heel goed afgewerkt en ziet er ook heel mooi uit.

vlotte afhandeling van mijn bestelling

bestelling geplaatst en zeer vlotte, snelle afhandeling ervan.

Goed product en snelle levering.

De site is overzichtelijk. Duidelijke uitleg bij de producten. De levering was snel. Ik heb het transparante dekzeil gebruikt voor een overkapping. In combinatie met de elastische bevestiging ligt het er nu strak en mooi op.

Goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Mooi afdekzeil, snel en correct geleverd tegen een goede prijs

Snel en voordelig

Snel en voordelig

Vlugge levering. Topkwaliteit

Zeer aan te bevelen shop.

Goede, snelle levering!

Goede, snelle levering, niets op aan te merken!

Waar voor je geld

Prima kwaliteit en voordelig. Snelle bezorging.

Goede producten, snelle levering

Wat verwarring vanwege de afmetingen van de zeilringen, elders is het de totale diameter bij jullie het gat. Ook jammer dat bij retourzendingen de portokosten voor rekening klant zijn. Verder goede producten en snelle levering.

Prima product, snelle levering!

Zie bovenstaande.

Teleurstellend op meerdere fronten.

Ik had 2x Sabacontact 70T folie lijm gekocht. Ten eerste werd er maar 1 exemplaar bezorgd en ten tweede was het totaal waardeloze lijm. Afhandeling voor klantenservice was wel correct overigens. Ik kreeg de niet geleverde lijm teruggestort. Al met al, veel gedoe, nul opbrengst. Ik wijk uit naar andere producten en aanbieders in de toekomst.

levering toch nog snel .naar retour levering

er moet iemand bij de telefoon zitten die je ter woord staat als er wat is .met bestelling en geen berichten in spreken moet daar moet wat aan gedaan worden .

Snel, groot aanbod en goede info op site

Ik heb een pees met dubbele vlag (zwart) + lijm besteld. Jullie zijn (bijna) de enige die pees met zwarte dubbele vlag verkopen. De volgende dag was het binnen. De info over lijm die je ervoor moet gebruiken is ook uitstekend. Prijs is ook goed, maar ik merkte pas tijdens het afrekenen dat de prijzen op de site ex btw zijn. Voor particulieren is dat niet handig.

Direct en compleet geleverd.

Goed ruim assortiment en snelle levering

Fijne web winkel. Goede technische informatie zoals afmetingen en montage advies. En compleet assortiment, gereedschap en hele reeks aan afmetingen. Dank u wel voor de zeilogen en de gereedschappen.

Gekregen wat ik had besteld

Snelle, adequate levering. De verpakking had in deze tijden wel wat 'duurzamer' gemogen. Die doos was een maatje te groot. En in een stevige enveloppe kan het ook en die kan door de brievenbus

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT