Het zeil is goed

Prima zeiltje voor een redelijke prijs

Gewoon goed

Eenvoudige, duidelijke site . Snel en netjes geleverd. Goede koop gedaan!

Heel gemakkelijk site, vlot levering, goede producten

Snelle en correcte levering dekzeil, prima

Snelle en correcte levering dekzeil, prima

Goed materiaal en snelle verzending

Ik wist niet precies wat ik nodig had voor een project, en heb met Afdekzeilwinkel gecommuniceerd. Ze hebben me per email precies de goede voorzet gegeven en de juiste snelkoppelingen om de spullen eenvoudig te kunnen bestellen. Bedankt voor de snelle en duidelijke service !

Geachte heer/mevrouw, Uw geleverde afdekzeilen hebben alle 3 stuks stormen, geniaal doorstaan!! Ga zo door. Met vriendelijke groet; Wyger

efficient en snel

efficient en snel

Top levering

Goede shop. Snelle levering. Prima prijs kwaliteits verhouding.

geen problemen

geen problemen

Goed geregelt

Pvc-dekzel 670 gram 2 X 12m x3.20, holpijp 14 mm, 3 X 14 mm ringen, klink setje en 2 X pvc-lijm T 70 besteld. Het werd in 2 dozen door TPG- post.nl op mijn adres afgegeven. Keurig verpakt en alles aanwezig. Of ik klachten heb, ja 1 tje dat ik niets te moperen hebt, gewoon goed verzorgt.

Snelle bezorging en artikel zoals op de website. Top!

Snelle en goede levering

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs en met een snelle levering

Order compleet en vlot bezorgd. Min punt; aflevering op verkeerd adres.

Jammer dat het niet op het goede adres is bezorgd.

keurig volgens afspraak geleverd. echter vraag mbt bevestiging gesteld via chat helaas geen reactie.

Goede kwaliteit van de zeilogen en mintagegereefschap!

De 8 mm zeilogen (50 stuks) lieten zich gemakkelijk en probleemloos monteren. Ik had een 8mm holpijp en nylon stansplaatje besteld om de gaten in het doek (katoen) te stanzen. Met dit extra gereedschapje ging m’n klusje snel en gemakkelijk. Aanrader in alle opzichten. Thanks!

Makkelijk bestellen en snelle afhandeling en bezorging

Het was goed te bestellen op de website. Stond er versteld van dat er zo snel geleverd werd. Daags voor 16.00 uur besteld en afgeleverd volgende dag 12.00 uur.

Prima, zoals het hoort

Makkelijke site, goed materiaal en netjes zoals beloofd afgeleverd. Prijs is zeker OK.

Super service!

Super service!

Erg goed

snel en goed geleverd

Goede kwaliteit en snel verzonden

Snelle verzending, goed verpakt. Kwaliteit van de goederen boven verwachting. Aanrader dus.

Precies volgens afspraak geleverd. Kwaliteit laat zich goed aanzien.

Precies volgens afspraak geleverd. Kwaliteit laat zich goed aanzien.

Compleet goed

Snelle levering, juist geleverd en alles is duidelijk.

Zeer goede en snelle service van Paul! Perfect!

Zeer goede en snelle service van Paul! Perfect!

Uitstekende service

Prima geholpen, deskundig advies gekregen gezien onze situatie. Denkt graag mee met de klant.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT