Prima verzorgde levering

Keurig en snel geleverd, mooi assortiment.

Ik ben weer waterdicht

Mijn aanhanger huif begon oud te worden, maar met de snelle en nette levering van jullie kan hij weer jaren mee. Ik was vooral erg blij met de instructie filmpjes. Even kijken en plakken maar. Anderhalve meter plakken is wel wat ingewikkelder dan een kort proef stukje. Maar het is gelukt

Zeer goede service!!!!!! Materiaal zeer goede kwaliteit

Prima materiaal

Vlotte levering

Goed, snel en eerlijk zaken doen

Prettige en snelle afhandeling van mijn opdracht.

Goed en snel

Alles besteld en kort daarna ontvangen. Een aanrader!

snelle bezorging en mooi zeil

goed,snelle afwikkeling en goed materiaal

geheel aan mijn verwachting voldaan

geheel aan mijn verwachting voldaan

perfecte service

na keurig overleg tot de juiste keuze gekomen

Correcte levering. Goed product.

Goed product. Levering zoals afgesproken. Goede kwaliteit.

Fantastische after sales

Na de aanschaf van onder andere een stempel blok voor het monteren van zeilringen, had ik een probleem met het juiste gebruik hiervan. Paul heeft mij keurig begeleid, tot ik het voor elkaar had.

Goede kwaliteit doek

Snelle levering, goed verpakt en het doek voldoet volledig aan mijn verwachting.

Prima, dank je zeer

Snelle goede levering, mooi materiaal

super

Snel, goed, belofte kwaliteit waargemaakt.

Prima service, zeer klant vriendelijk.

Toen ik een order opnieuw wilde plaatsen en deze door de leverancier was aangepast. Kreeg ik van direct een nieuwe aangepaste zending toegestuurd met bijpassende accessoires zodat alles nu weer werkt. Zeer klant vriendelijk en heel snel opgelost.

Degelijke website met duidelijke uitleg over de producten. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

tijdig en netjes het juiste product geleverd

uitstekend

Het elastiek voor ons afdek net bevalt prima.

Heel tevreden

Snelle levering. Perfect materiaal. Jammer dat ik jullie niet vroeger kende...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en snelle service, prijs kwaliteit top

Snelle levering van een product van hoge kwalitiet

Gekocht afdekzeil zal gebruikt worden voor een (groenten)kas die een oprolbare afdekking nodig heeft. Deze kas staat in de volle (Italiaanse) zon. Al eerder kocht ik een identief zeil voor de afdekking van een zwembad op dezelfde locatie. Dat zeil is na drie jaar nog helemaal in orde: geen slijtage, geen verkleuring en er zijn geen zwakke plekke in ontstaan.

Helaas heb ik een verkeerd product besteld omdat mij niet duidelijk werd wat de afmeting was van het zeil dat ik kocht. De lengte was te kort terwijl ik in de omschrijving las dat het lang genoeg zou zijn. Kan het zeil niet gebruiken waar ik het voor besteld heb.

Zeer goede levering en je krijgt wat je besteld!

Zeer goede levering en je krijgt wat je besteld!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT