Prima artikel en snel geleverd

Het product voldoet goed en werd snel geleverd. Ben heel tevreden.

Super levering

Besteld en twee dagen erna geleverd

Een aanrader!!

Had een handpers voor zeilringen besteld. Kwaliteit zeer goed, eenvoudig te bedienen en snel geleverd.

Helemaal goed!

Zeil is perfect. Precies zoals verwacht en stevig! Raad aan om hier te bestellen

Prima winkel

Zowel telefonisch alsook met de mail altijd een oplossing. Spullen worden goed verpakt en geleverd.

Fijne website, makkelijk bestellen en snelle levering. 5 sterren hoor!

Personeel adviseert deskundig en kijkt samen met je wat de beste koop is

Op basis van één bestelling: prima.

Gewoon goed: keuze, prijs, levering.

Duidelijke beschrijving van artikelen

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Besteld en snel ontvangen. Perfect !!!!!

Supersnel

Ik heb een meter caravanrail voor pees 7mm besteld en het bestelproces zowel de levering ging supersnel.

Fijne winkel om je producten bij aan te schaffen!

Snelle bezorging, product komt zoals beloofd, netjes ingepakt en een goede communicatie!

alles perfekt in orde

alles perfekt in orde

zeer meedenkend en flexibel

Mijn bestelling verliep nogal wat verwarrend. Maar met een hele goede en flexibele houding van de medewerkes is de bestelling perfect afgehandeld.

Superservice

Snelle levering en kwaliteit is zeer goed.

professioneel bedrijf, klantvriendelijk, goede voorlichting, juiste prijs kwaliteitverhouding eitit

Deel van eerste aankoop kon vlekkeloos worden omgeruild.

snel geleverd, prima zeiltje

Dekzeil is precies goed aan de maat en precies volgens de omschrijving. Ben tevreden. Om het helemaal perfect te maken zou een oog om de 50 cm ipv om de 1 meter geweldig zijn.

Alles zoals afgesproken geleverd

Top bedrijf

Helemaal top.

Na wat zoeken op internet bij Afdekzeil winkel terecht gekomen. Mooie overzichtelijke site, alles wat ik nodig had binnen vijf minuten gevonden. Ruime keuze en normale prijzen. Omdat ik een vraag had, zelf gebeld naar afdekzeil. Kreeg een vriendelijke behulpzame medewerker aan de lijn, die mijn vraag uitgebreid beantwoorde. Op de site staat voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden. Wat ook klopte. De volgende dag mijn spullen ontvangen. Als ik voor een eventuele volgende klus. pvc zeildoek of soortgelijke producten nodig heb kom ik weer bij dit bedrijf terecht.

Correct de kwaliteit kan ik nog niet beoordelen aangezien ik nog op verlof ben .

Goede uitleg door medewerker

Namen ruim de tijd om een goede uitleg te geven over het product

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Snelle levering en post perfect

Betrouwbaar bedrijf

Er was even verwarring of mijn pakket al klaar lag om op te halen. Ik kreeg snel en correct antwoord.

Snelle service en prima product

Snelle service en goed product

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT