Werkt prima

Werkt prima

Snel en naar verwachting

Snelle levering. Producten naar verwachting

Ik had zeil besteld wat verkeerd was afgesneden. Bericht gestuurd en het werd in orde gemaakt en als extra service drukknoppen erbij geleverd gekregen die ik zelf verkeerd had besteld. Snelle levering

Snel en goed geregeld

Duidelijke site en zoals geleverd ook besteld.

Prima.

Goede service en inhoudelijk advies

snelle levering helemaal top.

Is prima?

Het is prima maar wat ik had besteld is eigenlijk te groot ja jammer nu moet ik op zoek naar een andere maat

Netjes verzorgd

Ik kreeg wat ik zocht

Elastieken en zeilringen, precies zoals besteld. Prettige webwinkel.

Prima en snelle levering.

Prima en snelle levering.

Doen wat aangeboden wordt

Het geen er beloofd wordt op de site maken ze waar Goede prijs kwaliteit verhouding

Afdekzeilwinkel doet wat het zegt.

Ik heb de bestelde artikelen op tijd ontvangen en was prima in orde. Met de bestelde meters zeil was niet aan de zuinige kant. Ik kreeg meer dan waar ik voor betaald had.

Topzeil!

Werkelijk een zeer degelijk product. Heldere communicatie, en een snelle levering. Afdekzeilwinkel.nl kan ik zeker aanbevelen!

Mooi product, levering uit voorraad

Wij hebben pvc folie gekocht als ramen in onze overkapping. De folie is glashelder, heel mooi. Fijn dat veel folie op voorraad is, zo konden we eerst komen kijken. Toen we onze keuze gemaakt hadden kon er direct geleverd worden.

Prima.

Gezocht, gevonden en zeer betaalbaar..

Snelle levering en ziet er prima uit

Helemaal prima: snel geleverd, goede kwaliteit

Mooie zeilen

Dit is de 3e keer dat ik bij deze winkel zeilen heb besteld. Prima kwaliteit, Worden gebruikt om de banken buiten af te dekken. Dus 24/7 liggen ze buiten, weer en wind. De reden dan in nieuwe koop, dat ik wel eens een andere kleurtje wil. De vorige zeilen nog steen in gebruik.

Goede en fijne ervaring met personeel en goed materiaal

Een duidelijke website en bestellen is eenvoudig. Bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Snelle reactie op e-mail, prettig telefonisch contact en goede info.

Prima ervaring, het enige verbeterpuntje is dat van 1 doek de aluminium buis eruit loopt dit wordt mi veroorzaakt doordat van 1 sleuf waarin de buis komt het onderste deel niet is dicht gestikt maar even kijken hoe dit op te lossen.

prima leverancier

Duidelijk omschreven en ruim aanbod, redelijk snelle levering en een mooi product.

Fijn personeel, goed georganiseerd. Een dikke TIEN

top

Prima kwaliteit en snel geleverd!

Buitengordijnen en hardware besteld. Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs en supersnel geleverd. Zeker het aanbevelen waard! Prima!

Verkeerde levering

Een verkeerde levering werd snel en goed gecorrigeerd, na 1 mailtje.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT