Mijn ,zeiltje is zeer netjesgemaakt

Kwaliteit!

Na lang zoeken hier sterk klittenband gevonden, waarbij ik maar een kant nodig had. Het werkt voortreffelijk!!

Fijne kwaliteit snelle levering.

Perfecte zaak voor zeildoek

Groot assortiment en snel verzonden. Contact per telefoon was uitgebreid en deskundig. Ik kom zeker terug.

Snelle afhandeling

Er zou misschien een korte gebruiksaanwijzing m.b.t. bijvoorbeeld hoe om te gaan met de meegeleverde hulpstukken.

Klein bedrijfje met snelle service

Prima voorraad zoals site zegt en nette prijs.

Kwaliteit

Ik had voor raamschermen zeilringen en zuignappen nodig, vooral zuignappen die je kunt schroeven. Na wat zoekwerk kwam ik op de site van Afdekzeilwinkel.nl terecht en daar gevonden wat ik zocht. De levering was binnen 2 dagen en de producten zijn zoals ik gehoopt had.

Netjes behandeld.

Netjes behandeld, jammer dat de verzending enkele dagen duurde.

Duidelijk bestelproces, snelle en correcte levering, fijne communicatie.

Ruime sortering, kwaliteit en helder.

Snel en goed geleverd

Op een mobiel is niet te zien wat je in het winkelwagentje stopt. Bij afrekenen zie je pas wat er daadwerkelijk in ligt.

stevig zeil met voldoende zeilringen

zeildoek 2x3m voor een aanhangwagen van 2,5 x 1,3m prima zeildoek voor mijn aanhangwagen met voldoende zeilringen correcte levering , goede prijs

Veel keus en snelle levering.

Mooie producten

Goede kwaliteit, snel geleverd

snel en correct

Geen negatieve punten, snel en correct, jammer dat de zwembadbouwers niet zo zijn, zou een stuk eerlijker zijn

Zeer snel geleverd

Doorzichtig balkondoek zeer snel geleverd , product precies zoals beschreven op de site.

Snelle levering!

ok

goed geleverd ,goed product

Vriendelijk en deskundig

Snel en goed geholpen ook al ben ik geboren in Veghel!

Ruim assortiment van producten met kwaliteit.

De 18 mm. zeilringen, die ik nodig had, om door het doek te slaan, kon ik in de buurt niet vinden. Het resultaat is mooi geworden, echter het is niet eenvoudig, om alle zeilringen met het inslaan in de stof heel te houden. Wellicht zijn aanvullende tips hier omtrent nog mogelijk.

Top kwaliteit

Top service, snelle levering goede kwaliteit

Goede service en behulpzaam

Kennis van zaken.

Goed, snelle bezorging en prima van kwaliteit

Idem

Top kwaliteit

Ik ben super tevreden, goede kwaliteit

Soepel geregeld

Alles keurig volgens verwachting uitgevoerd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT