Kleine bestelling

Ik heb een bestelling gedaan voor zeilringen. Die waren erg snel geleverd en zijn precies zoals vermeld.

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt

bestelling netjes afgehandeld

no comments

Prima service, men denkt met je mee!

Verschillende oplossingen werden voorgesteld én bijgewerkt op basis van onze wensen. Nadien snelle levering

Goed ingepakt, snel geleverd

gewoon goed

karwei snel gedaan

Prima kwaliteit en compleet!

Uitstekend!

Mooie kwaliteit

Ik gebruik het transparante zeil om mijn fiets te beschermen tegen wind en vooral regen. De levering was snel en keurig

Betrouwbaar bestellen

Prima, 2 de bestelling en weer tevreden

Goede en snelle service

Op aanraden van een kennis heb bij afdekzeilwinkel.nl een zeil en elastiek besteld. Bij het openen ontdekte ik dat het elastiek een kortere lengte dan besteld was. Op mijn mail waarin ik dit meldde, werd supersnel en zeer beleefd gereageerd. De volgende dag werd alsnog de bestelde lengte afgeleverd. Alles netjes verpakt, kwalitatief ook in orde.

Zeer positief

Mooi product,heb een bootkap van gemaakt.verlijmd gemakkelijk.

Snel en betrouwbaar adres.

Goed geholpen bij de klantenservice vriendelijke mensen.

Uitstekende winkel

Wat ik bestelde was op voorraad en werd direct verstuurd

prima geholpen

prettig om zaken mee te doen

ok

Gewoon goed

Juiste product op de juiste tijd geleverd.

Uitstekende kwaliteit, supersnel geleverd

Beantwoorde vragen snel. Materiaal vervolgens keurig verpakt de volgende dag geleverd. Aan te bevelen.

snelle levering, goede klantenservice en goed assortiment

verbeterpunten: de omschrijving van de artikelen is niet altijd volledig of geheel correct.

Perfect geleverd

Heel snel en correct geleverd

Heel goed.

Correcte afhandeling

Bestelt online en correcte afhandeling. Levering via PostNL die wat te wensen overliet door PostNL

Sterk pvc zeil, om de 50cm bevestigings ringen Dat hebben goedkopere zeilen niet duss... Prijs is goed Levering snel Kwaliteits profuct Tevreden

Afdekzeilwinkel.nl

Volgens track en trace van post.nl is de bestelling niet bij post.nl. Afdekzeil heeft mij keurig gebeld en e-mail. De bestelling is vermoedelijk ergens onderweg "verdwaald."En netjes is gevraagd of ik geld terug wilde, of het zeil nodig heb. Men zou direct een ander zeil sturen. Ik vind dit een keurige service!!!!! Heb binnenkort nog èèn en ander nodig. Natuurlijk op hun site kijken!

Goed!!!

Het zeil was goed verpakt. Goede dikke kwaliteit. Handig in gebruik.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT