netjes afgeleverd

besteld.....vlot geleverd

Stipt en snel

Stpt en snel

Snel compleet geleverd

Materiaal was snel in huis.

ringen

Ik zocht kunststofringen, maar de setjes met gereedschap waren al sinds december niet leverbaar. Mailadres achtergelaten om op de hoogte te blijven. Maar de tijd om te wachten was nu om. Second best maar besteld. Die zijn vlot geleverd.

Goede producten en snelle levering

Tevreden

Goede levering en op tijd

Het bestelde artikel netjes en stevig ingepakt, kwaliteit is wat ik er van verwacht had.

De afdekzeilen zijn eerste kwaliteit.

De gekochte afdekzeil is inderdaad eerste kwaliteit en ook de integrale bevestigings ringen zijn erg sterk en fijnzinnig te bevestigen, mooie kwaliteit.

Snelle verzending. Helemaal perfect.

Goede kwaliteit van de artikelen.

Goedkoop,snelle levering en betrouwbaar!

Leuke mensen goed geadviseerd verkopen goede materialen .

Zie hierboven vermelde reactie ik beveel hun aan .

Duidelijk

Alles verliep vlot en duidelijk

Aan te bevelen firma

Supersnelle levering, goede kwaliteit. Alleen spijtig dat leveringskosten bijna zoveel waren als het bestelde….

Mooi product

Stevig product tegen een schappelijke prijs, snelle levering

snelle service en het juiste product

Om mijn tuinkast, voor de kweek van bloemen, te voorzien ben ik op zoek gegaan naar een stevig zeil wat tegen een stootje kan. Ik vond deze zaak op het internet en heb daar mijn bestelling gedaan. Eerst het filmpje even bekeken natuurlijk. Makkelijke bestelling en een correcte snelle levering zijn mijn ervaring met dit bedrijf. Mooi gewapend zeil, kan ik weer jaren mee vooruit.

Besteld, dag er op in huis, keurig verpakt, aangenaam geprijsd.

Heel goede service

Mijn eerste keer besteld en er volgen er nog wel.

Snelle levering , goed verpakt en kwaliteitsprodukt

Gewoon goed

Gewoon goed..

prima levering en vlot

Kleine bestelling, maar vlot geregeld en de materialen zijn goed.

Zéér snelle levering , correcte informatie . Goed product . Bedankt .

4 Jaar geleden had ik hetzelfde product besteld en ontvangen . Door één van de laatste stormwindjes , was er het één en het ander gescheurd . Daarom: Hetzelfde product bij dezelfde leverancier besteld en zéér snel ontvangen. Wat mij opviel : Het product had nog steeds dezelfde prijs als 4 jaar geleden . Prachtig meegenomen natuurlijk . Bedankt en tot wederhoren/ziens ...

Goede kwaliteit prijs

Helaas telefonisch moeilijk berijkbaar

Makkelijk besteld, goede kwaliteit, snel geleverd, prima prijs

Duidelijke site en snel geleverd

Precies wat ik wilde, top kwaliteit en snel geleverd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT