correcte en op tijd geleverd

Wat ik wel bijzonder vond is dat er wel beugels waren voor het frame maar geen schroeven en pluggen.

Duidelijke website, gemak van het bestellen en de snelheid waarmee het geleverd werd. alles weer waargemaakt zoals verwacht

Goede spullen

We hadden nestels besteld met bijbehorende gereedschappen Dankzij het goede gereedschap is het project goed gelukt.

UItstekend advies en uitstekende service

In de winkel werden we rustig en vakkundig geholpen. En een vergissing mijnerzijds werd kosteloos hersteld!

Besteld, snel geleverd en tevreden over het product, wat wil je nog meer.

Had nog nooit van afdekzeil gehoord maar weet ze nu te vinden!

Na telefonisch contact goed geïnformeerd over de producten en toepassingen hiervan, t.w. lijm en afdekzeilen.

perfecte afhandeling

perfecte afhandeling en prima product

dik tevreden

dik tevreden

perfect in orde!!!!

afdekzeil is perfect wat ik voor ogen had!!SUPER!!!

Goed, betaalbaar en snel...

Goed, betaalbaar en snel...en precies hoe ik het wilde alleen de verzendkosten maakte het iets duurder maar ben zeer tevreden...

Uitstekend snelle levering .

Vandaag besteld, morgen thuis.

Snel geleverd, top kwaliteit

Netjes

RVS zeilringen, pons en elastiek besteld om onze campingstoelen te repareren. Bestelling waas snel binnen, keurig verpakt en ziet er kwalitatief goed uit.

snel en correct

snel en correct

Eerste bestelling heel vlot geleverd! Door een foutje van ons kant wilden we het artikel ruilen voor een andere. Door ziekte van personeel bij jullie kreeg ik maar geen antwoord op mijn vragen. Maar probleem werd wel snel opgelost toen collega weer beter was. Tweede bestelling is weer heel snel geleverd! Ik ben een tevreden klant!

Goed!

Ik heb Alleen een keer iets ni gekocht maar ging alles goed, Dank u wel!

Zeer grote keuze zeilen en toebehoren. Gemakkelijk besteld (ook zakelijk) Snel geleverd en goed verpakt.

Dik tevreden!!

Bestellen was eenvoudig en de leverig heel snel. Ben dus dik tevreden over dit bedrijf!

Correcte en supersnelle levering.

Correcte en supersnelle levering.

Fijne service!

Fijne service, goede kwaliteit!

Prima levering

Snelle levering. Product is precies zoals het op de site staat. Helemaal prima.

super goede service

een aantal meter zeil voor de winter-afdekking van een bootje gekocht met alle toebehoren om het passend te maken zoals lijm, drukkers enzo. alles werd netjes in een doos en snel geleverd en toen bleek dat er een onderdeeltje in een doosje miste werd dat zonder enig gedoe en ook weer snel nagestuurd. Hele fijne service!!! thanks. zeker een aanbeveling waard :)

Keurig geholpen

Toppie

Vriendelijk en snel en zeer goed

Vriendelijk en snel en zeer goed doe zo verder

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT