Tot nu toe prima! Makkelijk erin te zetten.

De kwaliteit moeten we nog even afwachten.

Snelle levering goed verpakt

Een aanrader!

Het gekocht artikel voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen , qua prijs en kwaliteit!

Product is ok

De levering door post nl was niet ok

Correct artikel en correcte levering

Correct artikel en correcte levering

Prima geregeld

Goed materiaal. Goed product. Snel geregeld Snel bezorgd Dus top.

Vlotte en goede service en kwaliteit en goede prijs en snelle levering

Snelle levering van goed product

Binnen een dag mijn bestelling ontvangen van zeildoekklemen. Deze doen ook precies wat ze moeten doen, dus goed product.

Perfect behandeling, super materiaal,zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Een hele fijne zaak met kundige zeer behulpzaam mensen en goede kwaliteit en prijs

Gewoon goed

Snelle levering goed spul

Geweldige Kwaliteit

Geweldige kwaliteit,,goed te bewerken. En snelle levering

alles in orde ,

super in orde

Ruime keus, goede kwaliteit.

Ruime keus, goede kwaliteit.

Goed product, nette verzending

Keurig afgewerkt zeil gekocht. Werd netjes gebeld dat er vanwege een fout in de voorraad niet volgens verwachting geleverd kon worden. Een week later was alles alsnog binnen...

Hoeft niet beter.

superzeil en snelle levering

Gezocht naar een afdekzeil voor kippenren, maar de meeste dekzeilen zijn veel te lang, veel te breed of veel te kort. Uitgekomen bij Afdekzeilwinkel en daar groot assortiment in veel diktes en breedtes. De lengte is nooit te kort, want er kan geleverd worden in diverse meters zeil aan één stuk. Prima kwaliteit en zeil is op rol en heeft dus geen vouwen. Zeer snelle levering, binnen 24 uur in huis. Zeker een winkel die aangeraden kan worden.

Goede kwaliteit en product zoals omschreven

Product zoals omschreven

Snel en correct

Goede service en je hebt een afhaal mogelijkheid

Ziet er goed en sterk uit

Prima voor winter dak caravan Italie

super kwaliteit, snelle levering, goed verpakt

Het zeil werd geplaatst en heeft ondertussen de eerste storm (6 beaufort) doorstaan. Was geen enkel probleem dankzij de vele sterke aanhechtingspunten en de verstevigingsband in het zeil.

Goeie kwaliteit, snelle service

Ik heb een afdekzeil besteld voor het tijdelijk uitbreiden van mijn overkapping t.b.v. een feestje met oud en nieuw. Het zeil is van prima kwaliteit, exact als ik verwacht had en de levering was snel en goed.

makkelijke te bestellen en snel geleverd!!

Zeer goede service en advies bij telefonisch contact

Goede en eerlijke verkoper en website

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT