Zeer goede service en advies bij telefonisch contact

Goede en eerlijke verkoper en website

Snel zeil nodig voor afdichting langdurig bouwopject. Gekozen voor bewapend of verstevigd zeil, daar het goedkopere ook meestal zo weg is, of kapot waait. Sterkte in gram en afmeting was perfect, en paste in ons plaatje. Wel zijn er wat zeil-oogjes in de daarvoor bestemde rand gezet voor de rekkertjes of touwtjes om aan te spannen. Besteld, andre dag binnen...chapeau.

Prima geholpen!

Tijdens een bezoek aan de vestiging het verschil tussen de verschillen de diktes plasticfolie kunnen voelen. Mooi dat dat kan! Vervolgens een keuze gemaakt. Verliep prima!

Snelle en correcte wijze probleempje opgelost

Bij ontvangst pakket was de doos beschadigd bij DHL, opnieuw dicht geplakt door DHL. Er miste 1 onderdeel van de bestelling. Na een telefoontje met Tim werd dit onderdeel direct na geleverd, zonder vragen, gewoon zoals het hoort. Kunnen een hoop leveranciers een voorbeeld aan nemen. KEURIG!!

De service is goed, maar dit product is niet zoals verwacht

Als ik de klem voor elastisch koord probeert te gebruiken, moet ik de meeste klemmen eerste bijbuigen, zodat de beide uiteinden naast elkaar komen te liggen. En het is moeilijk om het netjes en compact erom heen te krijgen. Naar mijn idee zou het kleiner moeten zijn voor 6 mm elastiek. Een krimpkous eromheen zou kunnen zorgen dat het er toch beter uit komt te zien en minder scherpe kanten. De service en levering is oké. Dit product zou ik niet aanbevelen.

niets op aan te merken

snelle en in goede verpakking levering goede produkten

goede kwaliteit, top naservice

Zending snel verstuurd, jammer genoeg vertraagd en beschadigd bij PostNL. dit is echter zeer snel vervangen en opgelost. goede kwaliteit en een prima service!

Prima gelukt zoals gewoonlijk

Snel geleverd Prima produkt Snelle reaktie op vragen

Heel tevreden

Correcte afhandelijng

Precies volgens afspraak geleverd

Goed, vlot en goede scherpe prijs

Zeer correct en vlot geleverd. De 9 en 10 bewaar ik voor mijn vrouwtje !!! Klein schaduwtje: ik kreeg bij de bestleling een korting aangeboden ; bleek voor het volgende zeil te zijn.....

Snelle levering product

Goeie kwaliteit

Vlotte levering Zeer stevige ritsen

Goede service en snel geleverd

Boot inpakken

Stevig afdekzeil. Snel geleverd. Boot er mee afgedekt.

Dekzeil 4x5

Snel geleverd en goede kwaliteit

Besteld 2 dagen later in huis, top service

Goede en snelle levering

service goed, echter op de PVC folie (10 m 0,5 mm dik) die ik heb gekocht zaten vervelende lijmreste

goed prijs, snel service

Zeilringen en een tool gekocht, volgende dag in huis. Goed kwaliteit ringen voor een redelijk prijs.

Materiaal goed, levering in 3 zendingen

Bestelde materialen waren goed. Helaas werd mn bestelling opgedeeld in 3 zendingen, doordat er telkens een deel vergeten was te sturen.

Snel geleverd, degelijk materiaal

Snelle service, geode kwaliteit & correcte prijs.

Kan beter

Minpunten - Betaling was niet mogelijk op websit telkens foutmelding betaling moeten uitvoeren met overschrijving. - Na aankoop nog betere prijzen gevonden - prijsvraag gedaan voor volledige rol maar prijsverschil te klein met meter verkoop . Pluspunt - Levering was tijdig volgens afspraak. - Telefoon contact vriendelijk en hebben mij vragen perfect beantwoord

prachtig

het zeil is zoals beschreven en vlug ontvangen, een aanrader om bij deze winkel te bestellen. MVG Redgy

uitstekend

Goed materiaal en zeer vlug geleverd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT