Vlotte afhandeling

Makkelijk bestellen via de site, vlot geleverd en product voldoet aan de omschrijving.

Gewoon prima.

Snel ontvangen,en goed verpakt.

Snel en goed

Snel bezorgd en gelijk de goede spullen

Groot assortiment en correct geleverd

Had hier de keuze uit veel maten transparant zeil. Na vraag via e-mail betreffende de te verpakken afmetingen. In 1 stuk was te groot. Netjes verpakt en vlot verzonden.

Snelle levering en goed product.

100 zeilogen besteld met bijbehorend gereedschap. Werkt prima. Winterzeil zit op de boot.

prima spul, ook echt 650 grams, heb ik hier op de weegschaal gehad.

Prima dekzeil mooi afgewerkt en ook echt 650 grams, heb ik hier op weegschaal gehad.

precies zoals ik het wil

binnen 24 uur bezorgd

alles is verlopen zoals gepland dus een negen waard perfect bestaat niet

zeer goed

Je besteld een afdekzeil en er komt een afdekzeil

Nou dat is het goed toch

Alles perfect gelopen.

Goede qualiteit. Snelle levering.

Allemaal gelukt ,snelle levering ,goeie kleur !

Precies wat ik verwachtte MAAR Er zat een produktie/weeffout in . Helaas al geknipt dus terugsturen was geen optie :'( Volgende x moet ik beter opletten ! Grtz Ed Sterk

snel en goed verpakt

snel en goed verpakt

fantastisch

Supersnel geleverd Geleverd als besteld Mooi stevig dekkleed

Product is conform verwachting

Product is conform verwachting. Verzendkosten kunnen lager als deze hee kleine zendingen gewoon in een enveloppe verstuurd zouden worden.

Super snel, zeil is heel helder

Alles is zoals beschreven op de site

snel geleverd in goede verpakking en goede informatie erbij

snel geleverd in goede verpakking en goede informatie op de website.

Vlot en vriendelijk geholpen met een goede en duidelijke uitleg.

correcte afhandeling

Snelle levering, heldere website, goede kwaliteit

kwaliteit en snel geleverd

Vlotte communicatie met het bedrijf in verband met de bestelling. De prijzen zijn zeker concurrentieel. Enige minpuntje: het zeildoek was behoorlijk schuin versneden.

niet slecht bedoeld

Ik bestelde zeilringen (en zeil uiteraard) en een tooltje om deze ringen in te kloppen. Echter de ringen konden niet recht ingeklopt worden met het tooltje. (ik ben zeer handig want ik werk professioneel) Dekzeilwinkel stuurde mij nieuwe ringen op want dit was een productiefout, waarvoor dank. Echter was dit geen verbetering dus stuurde zij mij een nieuw tooltje op (waarvoor weer dank). Na meer dan 25 ringen geslagen te hebben was het resultaat zeer ondermaats. Ik weet dat het tooltje niet goed is daar er teveel speling zit tussen tooltje en ring. Het kan niet dat ik de enige ben met dit probleem. Ik ben zeker zeer tevreden van Dekzeilwinkel.nl maar kan niemand aanraden om zeilringen te kopen. Er werd mij beloofd dat het probleem misschien volgend jaar maar zou opgelost zijn.

Complete pakket

Makkelijk zoeken in de webshop Had ergens anders al een keuzehulp ingevuld dus wist wat voor zeil ik moest kiezen. Blij met de extra bij te bestellen accessoires. Dat geeft een compleet pakket. Daar heb je wat aan Ook de snelle levering is positief

Prima geregeld!!

Prima geregeld!!

Mooi spul

Mooi door zichtig zeil moet het gaan monteren als regen over is

Mooi zeil, snelle levering

PVC-zeil en een setje knopen gekocht om zelf een cover te maken voor de bak van de bakfiets. Ik denk dat het zeil d'r bakfiets gaat overleven.

Perfect product

Top ga zo door