Ondanks de 1e verkeerde levering, werd mijn pakje zeer snel nageleverd, waarvoor dank

Dik in orde

Dik in orde

Nog niet mee bezig, wel ontvangen. Dank u

Gaan er binnenkort mee bezig

Uitstekende eerste ervaring

Uitstekende eerste ervaring . Eerste bestelling - artikel naar wens, snelle verzending/levering en goed verpakt.

Alles goed

Prijs kwaliteit en ontzettend snelle levering

Mijn ervaring in de winkel was geweldig. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend, en ik was aangenaam verrast door de betaalbare prijzen in combinatie met de goede kwaliteit van de producten. Bovendien was de levering ontzettend snel, wat mijn winkelervaring nog positiever maakte. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zal zeker terugkeren naar deze winkel.

Goed product en snel geleverd

Mooi groen elastiek voor een goede prijs

Goed en snelle service

Snel

Prachtige service

Supersnelle levering, prachtige kwaliteit zeer goede dienst naverkoop, topper

Bestelling niet zoals verwacht, maar top service en top oplossing!

De bestelling kwam opgevouwen binnen, wat voor de toepassing zoals wij hem voor ogen hadden niet wenselijk is. Na overleg hebben ze het echter top opgelost! Prettig bedrijf, goede service!:)

Goed product

Goede producten tegen een scherpe prijs

Snelle verzending

Goede producten

Lage prijs en supersnelle levering

Bestway® Overwinteringskussen Opblaasbaar Summer Fun besteld. De prijs was laag en het kussen is perfect! Super snelle levering!

Het is goede kwaliteit het ziet er mooi uit Heeft een mooie uitstraling Ben zeer te vrede Bedankt voor de snelle levering.

Snelle levering van mijn bestelling

Prima product

Snel en eenvoudig de zeilen voorzien van de geleverde zeil ringen. Misschien handig om een hol pijp bij te leveren.

Top top top

Heel kwalitatief, duidelijke site met tips en vlotte levering in België. Ik ga hier nog bestellen.

Snel en correct

Prima levering

top

Snelle levering, prima product

Gevonden wat ik nodig had

Snelle levering, retour sturen kan veel beter

Kwaliteit is prima evenals de snelle levering van het product. Retour sturen van het product is daarin tegen voor verbetering vatbaar. Na 14 dagen nog steeds geen antwoord en geld retour. Dat is jammer.

Snelle correcte levering

Prima bedrijf