Besteld item: Shadow Comfort Schaduwdoek per meter 3m breed 250gr sahara sand 12417 Prima levering, goed materiaal, netjes verpakt verstuurd. Er zat een kleine beschadiging in het doek. De klantenservice reageerde direct op mijn email. Er is snel een nieuw stuk doek verzonden. Erg tevreden over deze service.

snelle en correcte levering

afdekzeilen besteld. goede kwaliteit en snelle levering.

Goede service en kwaliteit

snelle levering , netjes verpakt.

Zoek en gij zult vinden.

Was een zeer snelle levering

Heb helaas niet vroeger kunnen posten daar wij het pas vandaag hebben kunnen plaatsen. De Transparant gewapend afdekzeil 250gr is van zeer goede kwaliteit en ook heel stevig.

Prima webshop

Ik bestelde een stuk elastisch koord en kreeg het ook ;-) De kwaliteit lijkt prima.

Goed bedrijf met mooi materiaal en slimme tips

Ik ben langsgeweest voor een juiste soort lijm en heb ook kunnen kijken naar passend materiaal dat ik in de toekomst wil gebruiken. Men heeft mij goede tips kunnen geven. Vriendelijke mensen.

super

dit zeil wordt gebruikt als een schaduwzeil voor mijn hobby serre , doet wat verwacht .

Proper verzorgd en correcte levering

Veel keuze proper en verzorgd Een correcte levering, goe bezig

goede producten en vriendelijk als men een email verzend.

geweldig

super snel geregeld en geleverd

Snel geleverd speciaal assortiment

Moeilijk in winkels verkrijgbare spullen vooor Doe het zelf werk voor bv kampeeruitzet voor caravan of vouwwagen luifels en tentreparaties. Keurig en snel geleverd en achteraf betalen met Klarna mogelijk. Netjes verpakt, keurige tracking updates.

Kwaliteit goed en snelle levering!

Ik heb screendoek besteld samen met 2 setjes van 8 zuignappen. Heel tevreden over de kwaliteit en snelle levering! Ik heb alleen bij 1 set van 8 zuignappen geen aandraaiwieltjes ontvangen. Ik hoop dat deze nog nagestuurd kunnen worden. Geprobeerd te bellen maar kreeg de melding dat het nummer niet in gebruik is. Zouden jullie hierover contact op kunnen nemen?

Ik ben heel tevreden over de doek en over de service. Een heel klein beetje jammer dat er een naad zit in de doek van 3m6 op 3m6, maar dat kan miss niet anders.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi product Stevige en dikke kwaliteit

Degelijk materiaal en perfecte kleur.

Jammer

Op de website wordt vermeld dat er vouwen in het pvc kleed zouden kunnen zitten omdat het opgevouwdt wordt verstuurt. Ik dacht daar mischien wel te licht over, want het kleed van 2 bij 2.5 wat ik heb besteld zit vol erg zichtbare vouwen. Ik heb het kleed nu een paar dagen in de zon Achterhuis te hangen maar helaas. Bij het inpakken had hier even wat meer zorg/aandacht aan kunnen worden besteed. Je hebt opvouwen en je hebt plat dubbel stampen en versturen.

Prima producten

Prima producten, snel geleverd

Gewoon goed

Snelle levering en netjes compact ingepakt.

Bezorging was slecht hele dag thuis gebleven niemand geweest heb 26 km moeten rijden om het af te ha

Afdekzeilwinkel goed maar post nl slecht of eigenlijk niet bezorgd 26 km moeten rijden om op te halen was de hele dag thuis op de dag dat ze zouden bezorgen

slecht

Hoi, wij hebben dit zeil gekocht om tussen 2 carbonaat platen te leggen in onze overkapping. Het zeil behoud zijn vorm totaal niet. We hebben hebben zowel in breedte als in de lengte richting de banen van ca. 1m*3.30m geknipt. Vooral in de breedte rolt het enorm op. Extra het 4m brede zeil gekozen. Erg jammer en weggegooid geld. Indien behoefte kan ik een foto van het resultaat sturen. De levering was overigens wel prima

Mooi materiaal

Van beide kanten ziet het er hetzelfde uit en leuk gewoven structuur wat een natuurlijk uiterlijk geeft.

Mooi en netjes geleverd

11 Oostwijk B