Product voldoet goed aan de verwachting die geschept is . Super

Bezorging zoals vermeld op de website. Goede tips en beschrijving hoe ik het beste de aangekochte artikelen kon gebruiken. Dankzij dit is mijn pvc voorwand aan de terrasoverkapping weer als nieuw. Gekochte producten, pvc doek, lijm en tourniquets.

stop met vragen om beoordelingen

ik zou vooral willen dat webwinkels eens toppen met vragen om een beoordeling. als ik iets koop dan vind ik de prijs oke voor wat ik er voor krijg en als het een slecht product is dan horen jullie dat zeker als het binnen is gekomen.

Mooie producten, en hele goede service

Goede webshop, hele goede service en snelle bezorging

uitstekende dienstverlening

Artikel volgens opgegeven dag ontvangen. Prima

Alles prima in orde, top!

Voor vervanging van het schockkoord in tentstokken was ik op zoek naar een sterkere oplossing. In deze webshop meteen het juiste type gevonden. Erg degelijk materiaal, waarmee ik bijzonder tevreden ben!

Ze doen gewoon wat ze zeggen.

Als prettig, Bestellen, betalen en na 2 dagen het bestelde ontvangen.

Goed materiaal!

Snelle levering top.

Zeer snelle afwikkeling van de orer en verzending super

SUPER

Gezocht naar screendoek en op afdekzeilwinkel gevonden wat ik zocht. De instructies hoe het materiaal te verwerken waar eg duidelijk. Prima Service.

mooi product en netjes verpakt

Het schaduwdoek zag er netjes en stevig uit en de verankering was ook goed en stevig . Het bedrijf maakt de belofte waar

Snel en goed

Goede site, producten snel te vinden. Levering goed en netjes verpakt. Super sterke lijm en makkelijk te gebruiken

super mooi spul

prima afgeleverd op rol en goede kwaliteid

Uitstekende service!!

Goed advies en uitstekende service.

Goed product en snelle levering

Mooie kwaliteit doek en snel geleverd

Positief

Ruime keus, snelle levering en betaalbaar. De tent- of zeilelastieken zijn door mij gebruikt om tuinposters op te hangen. Daar zijn ze zeer geschikt voor.

Goede hulp

Ik had per abuis het verkeerde besteld. Maar ben uitstekend begeleid en toch het juiste binnen gekregen

gewoon top.

snel en goed geleverd.

Prima, zoals omschreven

Zoals verwacht

Snel en keurig verzorgd

Ziet er prachtig uit en kwaliteit erg netjes verzorgd echt een aanrader.

Aanbevolen

Snelle en correcte handeling van bestelling

Goede en snelle levering

Degelijk

Het product ziet er heel goed en degelijk uit. Ik moet het nog gaan gebruiken. Afdekzeilwinkel reageerde/communiceerde snel en stuurde alles snel op. PostNL liet het voor de zoveelste keer weer eens afweten. Tip: als je garandeert dat het snel geleverd wordt, is het goed om te zorgen dat de gekozen koerier dit ook doet.

Deskundige informatie en ik werd snel en professioneel geholpen.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT