Prima kwaliteit en snel geleverd!

Precies wat ik verwacht had. Wat me meevalt is dat het materiaal wel dik is maar niet te stug om mee te werken. Ook is de groene kleur netjes om buiten te gebruiken tussen het andere groen. Het lijkt erop alsof het zeil jaren meekan. Ik ben er blij mee.

De snelle zeilspanners zijn perfect. We hebben er vinylfoto's in de tuin mee opgehangen.

Snelle en correcte levering

Snel en correct de juiste artikelen geleverd

Goed produkt, Prijs/kwaliteit goed. Snel geleverd !

Prima prijs - Karige samenstelling

Het mooie aan het set is dat je alle katrollen etc. meteen bij elkaar hebt. Wat me echter tegenvalt is dat het touw aan de korte kant is. 16 meter lijkt heel wat, maar met een huis van ruim 6 m. breed kom je toch snel te kort als je ook nog ruimte wil overhouden te trekken. Net iets langere lengte lijkt me geen overbodige luxe. Wat ik heel vreemd vind, is dat er geen rvs schroefjes bij zitten voor de bevestiging. Dat maak de set toch net wat minder compleet. Er zitten 2 schroeven bij in het lipkatrol. Daar draai je echter zo de kop van stuk. Dus ook daar moest ik weer apart voor naar de bouwmarkt. Al met al wel een beetje een tegenvaller. De prijs is niet uitzonderlijk hoog en in vergelijking met andere aanbieders prima. Toch had ik wel meer verwacht dan dit. Als je er rekening mee houdt dat je nog zelf wat dingen moet aanschaffen, is het set aan te bevelen.

prima artikelen snelle levering

prima artikelen snelle levering

alles is verlopen zoals beloofd

beter kan niet, onze bestelling is geleverd zoals gevraagd

super goed

super goed en snel geleverd

Precies wat het moet zijn. Lekker groot en goed materiaal. Snel verzonden!

Mijn allereerste ervaring met deze webwinkel is goed . Ook snel bezorgd . Zal er zeker terugkeren.

Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit

Die mooie zeil besteld om eindelijk eens echt waterdichte hoezen te hebben voor mijn tuinmeubels. Even vastzetten met knijpers, daarna plakken en klaar.

Product en productinformatie prima ,communicatie voorraad matig,verdere afhandeling prima.

Totaal te vreden, ook al liep de afhandeling vertraging op .

Product voldoet aan verwachting en snelle levering

Product voldoet aan verwachting, mooie kwaliteit. Snelle levering.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Lijkt niet te werken op een schaduwdoek

Het betreft de zilveren zeilringen met gereedschap. De prijs is laag voor het aantal ringen die je krijgt. Echter kosten het wat tijd om een gat in het schaduwdoek te vormen. Na enig geduld is dit gelukt. Er ontstond een rond en goed gevormd gat. Helaas lukt het niet de ringen te bevestigen. De ring lijkt de andere ring niet vast te houden of te sluiten.. Ik heb geprobeerd online opzoek te gaan naar hoe dit kan maar kan dit nergens terug vinden. In de beschrijving staat de zeilringen wel ook te kunnen gebruiken op schaduwdoeken.

Duidelijke site. Snelle levering.

Stevig en waterdicht zeil

Ik zocht een zeil om mijn houten tuintafel mee af te dekken. Door de informatie op de website uitgekomen bij pvc afdekzeil. Stevig, kleur zoals op de site en waterdicht zoals gewenst. Tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering, kwaliteit zoals verwacht goed

Alles compleet en prima materiaal

Kan nu zelf elastiek op maat maken. Heel handig.

Product is zeer goed en netjes verpakt

Het product is goed en netjes verpakt en ben zeer tevreden over de bestelling.....

Prima Doek

IK bezig hem als schaduwdoek over mijn hobby serre van 10m lang zodat er flink gedeelte is afgedekt .De witte kleur helpt daarbij ge- weldig Snelle levering en de nalevering was ook voor de volgende ochtend Dikke 10

Top service en zeil

Omdat het onverwachts zou gaan regenen op mijn feestlunch voor 35 man, de dag erna ben ik snel naar Uden gereden om een wit zeil van 8x10 m te halen. Heel vriendelijk geholpen door Thomas, alles mee gekregen om het zeil fatsoenlijk op te hangen. Achteraf heel tevreden met als enige minpuntje dat het zeil zo gevouwen was dat het niet makkelijk uitrolde, ofwel je moest het in zijn geheel vouwen wilde je het gebruiken, dat is vrij lastig met zo'n groot oppervlak. Het heeft behoorlijk geregend en het zeil heeft niks doorgelaten, en omdat het wit van kleur was, gaf dat ook nog iets gezelligs qua sfeer, al met al, feest geslaagd!

Fijne levering

Mooi verzorgd en tijdig geleverd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT