Mensen met respect voor hun vak.

Zo keurig verpakt en keurig afgeleverd, en niet te vergeten topkwaliteit veranda zeil , zeker een aanrader.

Prima dekzeil voor een nette prijs en levering volgende dag.

Uitstekende service

Alles keurig geleverd volgens afspraak

Heb goed advies en service gehad. Er is zeker goed meegedacht door Thomas. De levering van erg snel. We zijn erg blij met de haken en gebruiken ze voor de legplanken ophangen in een stellage systeem.

Mooi zeil , levering vlot voldoet aan verwachtingen

Wij kwamen voor een schaduwdoek en zijn uitstekend geholpen, ze liet meteen het stof zien en welke ringen erbij hoorde helemaal top!

De bepaalde kleur die wij mooi vonden was niet meer voorradig. Kon aangeven dat ik een mailtje wilde ontvangen als het weer voorradig was. Snel een nette mail gekregen dat het binnen was, gelijk besteld en snel binnen. We zijn er zeer tevreden mee.

Het bestelde product doet wat het moet doen. PVC zeildoek lijmen.

Het bestelde product doet wat het moet doen. PVC zeildoek lijmen.

Snelle verzending,

ziet er prima uit

het is een gebruikt zeil, ik moet het nog op maat knippen en lijmen dus dat doe ik pas als het mooi weer is. het ziet er stevig uit dus dat komt goed.

Er zat klein foutje in levering 1 telefoontje en via T&T kon ik binnen 30 minuten zien dat het was opgelost

Alles zoals op de site.

Levering op tijd en in perfecte staat.

Lijmt perfect.

Zo doorgaan.

Stevig zeil

Stevig zeil, snelle levering en goede service

Of in één woord; fantastisch

Deze pees had ik nodig voor mijn voortent. nooit gedacht dat ik bij jullie uit zou komen. Prijs is ongeveer gelijk aan caravanhandel maar kon niet sneller ( en in andere maat ) geleverd worden. Chapeau.

Vlot verzonden met goede aftersales tips

Mijn bestelling is snel verzonden en tot mijn verrassing kreeg ik nadien nog bruikbare tips hoe ik e.e.a. kon/moest verwerken, Top.

snelle levering en goed telefonisch advies

toen ik tegen een montage probleem opliep duurde het even voordat de oplossing kwam , maar dat mede door paasweekend. Maar is uiteindelijk HEEL netjes afgewikkeld

Heel vlotte klantvriendelijke benadering, echt top!!

Snelle levering, mooi degelijk materiaal, Bedankt!!,Heel vlotte klantvriendelijke benadering, echt top!!

Snelle levering Het stuk tent pees was van prima kwaliteit. Zelfs nog 20cm langer dan besteld kwam goed uit.

Top bedrijf

Ook de na bestelling goed en netjes geleverd Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Had ik al gedaan hoor. Top website!!!

Ik kom de volgende keer zeker weer bij jullie terug. 100 punten!!

Snelle levering tegen een redelijke prijs

Duidelijke uitleg en snelle service.

Ondanks dat we op een druk moment binnenkwamen werden we goed geholpen. Uiteindelijk thuis via de website besteld. Alles is snel geleverd.

redelijk

Het zeil is best strak opgevouwen zodat het lijkt of de naden (strakke vouwen) minder van kwaliteit zijn dan het zeil waar geen vouw in zit !! Het zeil is daar dunner.

perfect geregeld

goed geregeld, alleen de post had het verkeerde huisnumer 2 in plaats van 38. pakket bij afhaalpunt afgeleverd.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT