Perfecte en alle bevestigingsmaterialen snel geleverd.

Scheelt hoop zoeken in speciaalzaken.

Tevreden

Goede afwerking van bestelling, goede inzet van geleverde is minder.

Snelle levering van order 234395 Wel problemen met: 1. spanner stieken. Voor de 10 cm stiek zijn deze zeer sterk ( mogelijk dat zeilogen daardoor losgetrokken worden) Is ook geen indicatie gegeven van de sterkte van de ringen. 2. Klem voor elastisch koord. Zijn heel moeilijk netjes aan te brengen met een waterpomptang. 3. De 2 tools die ik al had voor aanbrengen van de 12mm ringen paste helaas niet. Nieuwe order geplaatst voor ringen met tool. Aanbrengen van de ringen met die tool is zeer lastig. Er is al bijna een aambeeld nodig als ondersteuning bij het inslaan van de ring. 4. Geleverde zeildoek pvc lijn voldeet prima. Al met al een lastig karwei om 2 zeilen op maat te maken en te plaatsen met het geleverde. Is uiteindelijk gelukt maar het heeft wel ruim 70 Eur. gekost.

Goed en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Echt dakzeil

Na vele zeilen te hebben gekocht maar altijd de verkeerde heb ik hierop een echt dakzeil besteld. Heb deze nu eens grondig dichtgelegd met planken en geblauwde nagels + sterke waterbestandige tape omdat de wind echt een grote boosdoener is als hij onder het zeil geraakt. Ik moet zeggen ik ben fier op mijn werk en mijn dakzeil hangt nu mooi strak en gelijk zoals het moet. Er is nog geen waterdruppel naar binnen gesijpelt dus ik weet nu al dat ik deftig materiaal erop heb liggen. De verzending van het dakzeil 250g per m² is correct aangezien ik deze toekreeg in een grote doos + als ik het ophefte wist ik ook al meteen dat hij zwaarder was dan die anderen. Dus voor al wie met lekkages zit momenteel ik raad je echt aan om een echt en zwaar dakzeil te kopen en ook direct het goed te leggen zoals het moet.

Mooi product en vriendelijk te woord gestaan.

Ik kreeg een goede uitleg .

Goed materiaal, snel geleverd

Goed materiaal, snel geleverd

Snelle levering en goed kwaliteit doek

Prima doek om op een lichtkoepel te leggen

Snel verstuurd, alles OK

OK

Goed en snel geleverd

voldoet aan verwachting

artikel is zoals omschreven goede prijs/kwaliteit netjes verpakt en snel geleverd

Tevreden

Op dit moment erg slecht

Ik heb verschillende meldingen van PostNL dat de door mij bestelde haken zouden worden geleverd. Tot op dit moment heb ik echter niets ontvangen. Wie hier in gebreke is gebleven lijkt mij PostNL. Kunt u er voor zorgen dat ik deze als nog krijg? Bij voorbaat dank.

Snelle, correcte levering

Wat de titel van mijn review verklapt! Netjes verpakt en de beschrijving klopt als een bus!

Levering was goed

Geleverd product en levering zijn goed.

Super strek, heel fijn dat zochten wij.

Wij hebben niet gelezen dat er witte randen in zouden zitten. Gelukkig ging het overbrieramen en konden we het zo uitsnijden dat we er geen kast van hadden, verder super mooie kwaliteit email werkt niet

Levering zonder bijzonderheden uitgevoerd

Elastiek geleverd en diverse goed geen bijzonderheden

Snel geleverd, netjes ingepakt en de kwaliteit van de spullen is prima.

proficiat

goed kwaliteit en prijs bewust snelle levering en goede briefwisseling proficiat

Duidelijke uitleg waarvoor je welke maten zeiloogjes kan gebruiken

prima materiaal en zeer snelle levering ,bedankt

Correcte levering zoals beschreven ,bedankt

Goed!

De spanelastieken die ik besteld had in het zwart waren er niet, werd onmiddellijk contact opgenomen met mij of de witte ook goed waren! Geen probleem, dus snel in orde gekomen!

SUPER SNEL EN PERFECTE LEVERING MET PERSOONLIJK TNTJE

Snel geleverd en product zoals omschreven.

Geweldig!

Precies het voor mij benodigde maakt deel uit van het assortiment; ik was in notime klaar voor de bestelling. De levering vond razendsnel plaats.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT