Gewoon zoals t hoort

Doet wat het moet doen

Kwaliteitsproducten, goede prijs, snelle levering.

Loxx drukknoppen RVS316. Zeer degelijk materiaal aan een scherpe prijs. Netjes op tijd geleverd. A+

Prima, tevreden klant

Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Goed verpakt en vlot geleverd.

Zeer correct

Snel, keurig verpakt!

Snel en accuraat

duidelijk aanbod en goede service

duidelijk aanbod en goede service

goed en betrouwbaar

goed!

Ruime keuze en snelle leveringEn prima prijs kwaliteit.

Ok maar

Het bestelde :order nummer ORD231595 was niet volledig in voorraad. Mail naar mij was niet verzonden. Na vraag door mij. Voorstel om pons te vervangen naar semi professionele. Ok dan snel toe gekregen. De pons werkt helemaal niet. Heb geen enkel gat hier mee kunnen in slaan. Dus alle handmatig moeten knippen. Wegens tijdsgebrek. Als jullie de pons willen terugnemen of vervangen. (Eerst uitproberen graag) Dan had ik dit zeer graag vernomen. Met vriendelijke groeten Van Keymeulen Pieter Van Damme Marny

Prima winkel, netjes verpakt, snel geleverd.

Gewoon een prima winkel.

Prima zeil

Prima zeil die precies aan de verwachtingen voldeed. Prijsverhouding in combinatie met kwaliteit is goed. Jammer dat we er wat langer op moesten wachten.

Echt een top bedrijf

Vlot bestelt en even vlot geleverd

Prima verlopen

Goed telefonisch contact

Zeer Goed

Bestelling en levering gingen zeer vlot. Er was één item niet juist maar werd door medewerker snel rechtgezet en zeer snel en juist nagestuurd.

mooi product

Als je op vrijdag besteld heb je het niet een dag later helaas.

Eere

Schaduwdoek telefonisch besteld, betaald en opgehaald. Allemaal niet zo spannend. Kwaliteit zullen wij in de zomer testen. Als je dit als bedrijf nog niet eens kan. Enquête dus wat overdreven.

Zeergoed en snel geleverd

Goede site om te bestellen en nette verpakking en snelle levering

Duidelijke site, goede prijzen

alles was ok

alles is ok

snel geregeld en mooi asortimend

Juiste snelle afhandeling van de bestelling

Juiste en snelle afhandeling van de bestelling

Goede service en verstand van zaken

Goede service en verstand van zaken

heel ontevreden

plastic materiaal verkeerd verpakt, in 2 rechthoekige (!)dozen waardoor er punten in het plastic zaten.... Bij terugsturen eerst slechts 1 retourlabel ontvangen, terwijl er 2 paketten terug moesten....; na dagen gecommuncieer via mail en aandringen eindelijk dan 2 ontvangen. (De ene oude was al op 1 doos geplakt en was niet meer geldig..). Heel veel gedoe dus en heel vermoeiend. Nu nog het geld terug.

vlotte levering.

vlotte levering , goed produkt.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT