Vlotte afhandeling van de bestelling

Degelijk kleed, supersnelle levering

Degelijk kleed voor redelijke prijs, en vlotte bezorging.

Snelle levering en vriendelijke medewerkers op de klantendienst

Produkt zoals omschreven

Ik zocht een bisonyl afdekzeil met specifieke maat 6x3 Bij afdekzeil winkel was deze direct leverbaar en de volgende dag in huis. Scherpe prijs en goede kwaliteit Om de 50 cm grote afspanogen Ik heb het geheel mer goede afwatering over mijn boot gemonteerd Nu kijken hoe we de winter doorkomen

Duidelijke uitleg op de site.!!

Eerste keer een besteling gedaan en prima conditie ontvangen. Moet de lijm nog gebruiken maar dit komt goed.!!

Zeer snel geholpen.

Zeer snel antwoord ontvangen op mijn gestelde vraag via de mail en daarna bij het afhalen van het product ook snel en vriendelijk geholpen.

Snel en accuraat, advies als je het nodig hebt , top!

Zeer te vreden

Supersnel en product dat wat ik nodig heb

Uitstekende levering

Met dank voor de snelle levering

Netjes geleverd. Goede kwaliteit

Zie titel

Artikel voldoet aan de verwachting

Vlotte verzending, goed verpakt.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

Perfecte afhandeling

Bestellen en verwerking prima verlopen

De service top, de kwaliteit zeer ontgoochelend...

Ik had een dikke zeil besteld om over mijn pellets te leggen in het gedacht dat ik gerust kon zijn. Nu kwam ik tot de ontstellende conclusie dat de afdekzeil water doorgelaten heeft en geen klein beetje, geen condens, is niet dat er stagnerend water opgestaan heeft ook, neen, het heeft de voorbije dagen hard geregend en vooral veel maar dit is toch waartoe een goeie afdekzeil dient. De goedkope zeil die ik al had en over het hooi gedaan had voor een dag of 2, was van binnen beetje vochtig... zo zie je maar, weer een ontgoocheling rijker.

Goed advies via mail/chat en prima service

Ik twijfelde welk doek/zeil het beste in mijn situatie zou passen. Goed advies gekregen en leveren van de spullen ook prima. Spullen (zeildoek, zeilogen) ook van zeer goede kwaliteit.

Fijne website, met veel aanbod

wat ik zocht hadden ze, en prijs verhouding is ook prima.

Beste, Wij zijn heel goed geholpen door u . En zijn zeer tevreden

Eerste keer

na lang zoeken op internet vond ik eindelijk naaibaar klittenband die afzonderlijk (harde- en zachte kant) geleverd kon worden voor een voordelige prijs!

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit Mischien handig om gelijk bevestigings materiaal zoals bijv elastiek oid mee te leveren

Zin verzonden / goed verpakt / super kwaliteit

Waren erg vriendelijk en je werd er goed geholpen

Goede kwaliteit, juiste prijs en correcte levering!

Overzichtelijk assortiment met kwalitatieve producten tegen een goede kostprijs!

snel

zeer goede service

Gghhhg

Snelle en correcte service!

Snelle en correcte service!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT