onduidelijk beschreven voor een man???

goed spul

Aantallen niet vermeld !

Beetje duur , aantallen niet vermeld van te voren .

Zeer goede kwaliteit afdekzeil en spanribben.

Goede website, Snelle levering, mooi en sterk afdekzeil met zeer stevige bevestigingspunten . Mee besteld spanrubber ook van prima kwalitet.

mooi stevig materiaal

Prima product, maar verzending liet even oo zich wachten.

Prima product, maar verzending liet even oo zich wachten. Kreeg direct de aanmelding van verzend gereed, maar vervolgens duurde het drie dagen voor de transporteur de goederen daadwerkelijk ontvangen en ingeboekt had.

Zeilen zijn perfect!!

De zeilen zijn perfect, stevige kwaliteit!!

Prima kwaliteit en levering.

Zware kwaliteit dekzeilen (die ik in de bouwmarkt niet kon vinden) voor een scherpe prijs. En ook alles wat je nodig hebt om te binden.

Prima transactie

Goede kwaliteit en snelle levering!

Zeer tevreden met de leverwijze en levertijd. Goede kwaliteit gereedschap en materialen. M.v.g. Deluc Trampolines

Netjes en correct geleverd

Netjes, correct en snel geleverd..., ik kan weer vooruit.

Snel besteld en verstuurd, top!

Goed, duidelijk en snel.

Goed advies en een snelle levering.

Wintertent voor de boot

Pvc zeil besteld om een wintertent te maken voor de boot. De bestelling is keurig geleverd. De kwaliteit van het zeil voldoet aan mijn verwachting. Het lijmen van de naden is gemakkelijk als je de instructies van het filmpje volgt.

Ik koos er toch wel de slechtste kwaliteit uit.

Jammer maar ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Waarschijnlijk heb ik de verkeerde gekozen.

Komt steeds los

Heb deze geplaatst maar een bepaald stuk van ongeveer 2m komt na 2dagen al terug los. Heb het terug goed vast geduwd maar tevergeefs komt terug los.

Genoeg keus, betrouwbaar

Heb al vaker bij deze winkel besteld. Het is altijd goed materiaal. Veel keus. Snelle levering.

Goede producten, snelle service

Goede producten, snelle service

Snel en goede service,kwaliteit!

Één minpuntje. Mijn bestelling paste door de brievenbus en toch werd de verzendkosten in rekening gebracht alsof er een pakket werd gestuurd. Maatwerk was m.i. hier wel op zijn plaats, waardoor de kosten enkele kostbare euro's lager waren geweest.

De eerste paar dat ik dit koop,ziet erfgoed en sterk uit.

Communicatie kon beter

Goed product, netjes verpakt, snelle levering

Brede keus aan kwalitatief goede producten en snelle levering.

Afdekzeilwinkel heeft een breed scala aan kwalitatief goede producten. Het hele proces van bestellen en levering verloopt heel vlot. Ook de website is zeer goed opgezet, het is snel, gebruikers vriendelijk, efficiënt en overzichtelijk. Eén minpuntje zou ik wel willen benoemen. In de productomschrijving waarin ik in geïnteresseerd was stond het volgende: ""Rondom heeft het afdekzeil een verstevigingsband met ronde uitsparingen. Uit test is gebleken dat deze ronde gaten een hogere treksterkte hebben om te spannen dan metalen zeilringen. Dit dekzeil is dus direct klaar om te gebruiken! " Deze eigenschappen in combinatie met het lichtdoorlatende aspect en het ‘gewapende’ materiaal’ waren voor mij doorslaggevend. Ik was dan ook enigszins teleurgesteld toen ik constateerde dat de ronde ‘gaten’ weliswaar zijn voorbereid, maar niet zijn aangebracht. Het was mijn intentie om de dekzeilen te gebruiken in combinatie met zakzandjes met karabijnhaken en het elastische koord. Ik had het elastische koord door het dekzeil willen rijgen om daar dan op eenvoudige wijze de zandzakjes aan te kunnen bevestigen. Dit bleek niet mogelijk aangezien de 10mm gaten niet waren aangebracht. Je wordt als klant door deze tekst op het verkeerde been gezet.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT