Brede keus aan kwalitatief goede producten en snelle levering.

Afdekzeilwinkel heeft een breed scala aan kwalitatief goede producten. Het hele proces van bestellen en levering verloopt heel vlot. Ook de website is zeer goed opgezet, het is snel, gebruikers vriendelijk, efficiënt en overzichtelijk. Eén minpuntje zou ik wel willen benoemen. In de productomschrijving waarin ik in geïnteresseerd was stond het volgende: ""Rondom heeft het afdekzeil een verstevigingsband met ronde uitsparingen. Uit test is gebleken dat deze ronde gaten een hogere treksterkte hebben om te spannen dan metalen zeilringen. Dit dekzeil is dus direct klaar om te gebruiken! " Deze eigenschappen in combinatie met het lichtdoorlatende aspect en het ‘gewapende’ materiaal’ waren voor mij doorslaggevend. Ik was dan ook enigszins teleurgesteld toen ik constateerde dat de ronde ‘gaten’ weliswaar zijn voorbereid, maar niet zijn aangebracht. Het was mijn intentie om de dekzeilen te gebruiken in combinatie met zakzandjes met karabijnhaken en het elastische koord. Ik had het elastische koord door het dekzeil willen rijgen om daar dan op eenvoudige wijze de zandzakjes aan te kunnen bevestigen. Dit bleek niet mogelijk aangezien de 10mm gaten niet waren aangebracht. Je wordt als klant door deze tekst op het verkeerde been gezet.

Alles prima in orde

Het artikel was prima in orde, de levering duurde wel wat lang

Prima snelle levering

Goede duidelijke site

Goede klantenservice en na bestelling supersnel in huis.

Producten zijn goed. En op de website een goede uitleg als je zelf een dekzeil zou willen maken.

Prima, geen klachten

Zie boven

Goed en snel mooi product

Goed materiaal en snele levering

het was naar mijn verwachting

het was de 1ste keer en het is ok

Mooi en snel !

Prima product, netjes verpakt en snel ontvangen. Top !

Mooi snel geleverd en kwaliteit

Zeergoed

Goed doordacht en meedenkend

Opmaak gemaakt dekzeil in concept uitgetekend werd gelijk goed opgepakt en doorgesproken. Aan de hand van het gesprek werden adviezen gedeeld om te komen tot het beste product. Kon dat maar bij meer bedrijven.

Goede kwaliteit en snelle levering

Degelijk product ,voldoet aan verwachting en snelle levering

Degelijk produkt,voldoet aan verwachting en snelle levering

Snel aflevering en keuze van zeldzame produkten

Ik ben zeer tevreden want heb Ik produkten gevonden die zeldzame in groot aantal moeilijk te vinden zijn. Ik doe goed werk. Jammer dat sommige referenties vaak ontbreken.

precies wat ik zocht !

Vlotte levering en ik kon het ook makkelijk zelf vlot verwerken. Ook qua prijs niks te mopperen. Aanrader !

Prima geregeld!

Een spanelastiek op de juiste maat, ideaal voor mijn steekwagentje. Lag keurig klaar om op te halen na een vlotte mailafhandeling.

Prachtig licht en handelbaar

gaatjes en zo bij geprikt mooi strak en sterk ik gebruik het voor de kippenren buiten in verband de afscherm plicht voor pluimvee

perfect

top service en mocht ik vaker wat nodig hebben , ben ik de eerste

Zeer snelle levering - PVC zeildoek is een goed product

Ik gebruikte zelf PVC zeildoek om het dekzeil van mijn boot te vervangen. Het is goed bewerkbaar op een normale naaimachine en versterking kan gemakkelijk worden aangebracht met PVC lijm. Vragen over de levering werden snel en correct beantwoord.

Mijn ervaring is alleen maar positief.

Snelle service, adequate beantwoording van vragen. Vriendelijk.

Snelle levering.

Zeil nog niet gecontroleerd maar zoals het produkt verpakt is moet dit wel in order zijn.

alles snel gekregen

11 Oostwijk B