Bezorging is slecht!!

Zit nu al 11 dagen te wachten op 4 afdekzeiltjes, omdat de container bij de post zoekgeraakt is. Een goede oplossing is om de orders dan opnieuw te versturen en dan later met de post uit te vechten!! Dit is echt een minpunt!

Super correcte en vriendelijke service.

Goede website. Producten waren gemakkelijk te vinden. Vriendelijke en zorgvuldige berichtgeving omtrent status van bestelling en wijze van ophalen (hetgeen uiteindelijk niet lukte). Daarna zijn producten op tijd, goed verpakt toegezonden. Prima klantbehandeling.

Alles verliep zeer vlot en soepel!

Zeer aangenaam contact via mail, vlotte service!

alles prima

besteld en ontvangen. alles prima gegaan en het zeil voldeed goed.

CORRECTE EN GOEDE WINKEL

De producten die ik had besteld zijn in één woord " top " . De 10 zeilringen zaten binnen het kwartier in mijn windzeil en zijn mooi afgewerkt. Ook de prijs - kwaliteit is zeer goed. Enkel de levering is minder ( maar daar kan het bedrijf niets aan doen ). Leveringskosten moeten betalen 6.95 euro - en dan levert de koerier dit pakje in een afhaalpost zodat ik toch nog de wagen moet nemen om dit te gaan halen = 2x kosten - en dat is nu éénmaal niet de bedoeling !! Ook al was ik die dag thuis.

Snel het juiste product gekregen

Zaterdag een caravanpees besteld en dinsdag gekregen.

super service

Top geholpen en lekker snel geleverd.

Bestelde artikelen werden vlug geleverd.

Levering oké en ook voldoende informatie via de mailings betreffende rekening en track en tracé.

In alle opzichten ok

In alle opzichten ok. En daar hoef ik niets aan toe te voegen.

Goed en snel

Keurig op tijd geleverd.

Uitmuntend

Bestelling makkelijk geplaatst, vlotte levering, goede prijs, goed product. Fijn bedrijf.

Duidelijk, gemakkelijk en snel. Prima dus !

Shop is duidelijk. Bestellen gaat gemakkelijk. Levering is snel.

Snelle en goede levering

Doet wat ze beloven, en goed ook

Zoals beloofd top

Top service!

Goede kwaliteit voor een prima prijs! We hadden snel zeil nodig om ons dak af te dekken. Ik kon meteen terecht, het zeil werd voor me in de auto gelegd, kortom. ZEER AAN TE BEVELEN.

Zijn erg tevreden over het zeil

Zijn erg tevreden over het afdekzeil.

Goed en snel geleverd

Snelle correcte levering, prima kwaliteit

Alles netjes geleverd, prima kwaliteit zoals beschreven

Goede kwaliteit zeil

Zeil is mooi en stevig, makkelijk verwerkbaar.

Grandioos

Snelle levering en voldoet compleet aan mijn verwachtingen

Ik vroeg om oprollen ipv opvouwen, ik zou het zeil sws ophalen in Uden, en het zeil lag keurig op er kartonnen rol klaar! Dank!

Goede kwaliteit

Had het nodig om een afdekzeil voor een boot te maken wel wat weggeknipt maar is goed gelukt

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT