Bijzonder snelle aflevering, alsook topkwaliteit!

Geen enkele reden tot klagen!

Ik had bestelling geannuleerd, dat was geen probleem en betaald bedrag werd teruggestort

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Overzichtelijke website, snelle levering, goed materiaal

Prima, zeer snel

goede ervaring

Bestelling werd snel volgens afspraak geleverd

Gelukkig hebben we onze sunscreens nog net op tijd vóór de tropische dagen kunnen bevestigen. Super dat jullie m’n bestelde bevestigingsmateriaal de volgende dag al konden leveren. Blij mee!

Prima , snel verstuurd en ontvangen

Snel geleverd , paste helaas toch niet door mijn brievenbus ondanks de toezegging hiertoe. Gelukkig was ik thuis.

Na bestelling snel verzonden

Het gevraagde product voldeed geheel aan onze wensen. Snelle levering, Erg tevreden.

Kan niet beter

Fijne webwinkel met uitstekende service

duidelijke site, snel geleverd

duidelijke site, snel geleverd

Heel goede en snelle service.

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik snel telefoon of ik geen fout had gemaakt met de aantallen. Ik had namelijk een best grote bestelling van 1 artikel geplaatst. Heel attent om te checken. Kon diezelfde middag alles ophalen. Erg tevreden.

Bestelling was snel behalve post .nl maakte er een lang durige wachten van 3x bezorgen verlengt dus pas na het weekend ontvangen lag niet bij afdekzeilwinkel trac en tracé heeft geen nut gehad

Zeer klantvriendelijke respons

Besteld materiaal was niet voorradig maar aangeboden alternatief voldoet prima.

Snelle levering, goed materiaal

Fijn dat het bij de 2e bestelling als brievenbuspakje verstuurd kon worden. Werd via Lars Boelen op Twitter geattendeerd op deze winkel, voor het zelf maken van screens met zuignappen

Ronduit goed zoals het hoort.

Ronduit goed zoals het hoort.

alles was naar wens

prijs goed , levering snel

Prima advies en aangegeven kwaliteit tijdig geleverd.

Ik kreeg een goed advies op mijn probleemstelling en hij vond een passende oplossing. Deze oplossing was ook nog eens goedkoper dan elders en daarom bestelling geplaatst. Deze is keurig op tijd geleverd met de aangegeven kwaliteit.

goede levering

goed geleverd ,correct bezorgd, snelle afhandeling

Alles naar wens

Groot assortiment, snel in huis!

Groot asortiment, foutje vlot gecorrigeerd

Enkele dagen na de bestelling zag ik via de tracking code bij PostNL de volgende melding: "Je zending wordt verwacht, maar zit nog niet in het sorteerproces" Kennelijk was ergens in het overdrachtsproces iets misgegaan tussen Afdekzeilwinkel.nl en PostNL. Dat heb ik gemeld aan Afdekzeilwinkel.nl. 'n Foutje kan gemaakt worden, dat is niet erg. Echter, het leidde o.a. tot een mail van PostNL op 3 aug, dat mijn bestelling op 2 aug geleverd zou worden. Natuurlijk was dat niet zo. Het werd bezorgd op 4 aug. Vanaf melding aan Afdekzeilwinkel.nl heb ik van de webwinkel geen enkele terugkoppeling gekregen. Dat was wel zo prettig geweest. Nu was volkomen onduidelijk óf er iets gebeurde met mijn melding en wát.

snelle levering, zeilringen kwaliteit naar verwachting, handstempel na 50 ringen al grote slijtage.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Met spoed had ik zeil nodig voor een spoed reparatie, via de site super makkelijk te bestellen en de levering was de volgende ochtend al. Alles van goede kwaliteit en goed te verwerken. Hier bestel ik voortaan vaker spullen.

Snelle levering, prima product

Voor onze lichtstraat schaduwdoek, zeilringen en zuignappen besteld. Zelf op maat geknipt en aangebracht, blijft super goed zitten. Houd heel goed de warmte tegen.

Snel en goed verpakt en goede kwaliteit

Zeer snel verzonden

Goede en snelle service

Ondanks dat mijn bestelling niet op voorraad was toch binnen een paar dagen ontvangen. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT